|
 | | |
| Autor | Správa |
Googler1
 Užívateľ
 Založený: 19.07.2008 Príspevky: 531
 | Zaslal: Pi 09.12.11 23:56 |   |
Caute chcel by som si len upresnit ci rozumiem spravne pojmu "agregacia internetoveho pripojenia".
Podla mna ide v podstate o to ze ak nejaky provider uvadza agregaciu napr 1:10 tak to znamena ze v praxi by nemala uzivatelovi klesnut rychlost internetu na menej ako jednu desatinu z rychlosti ktoru uvadza provider
Takze napriklad ak provider uvadza ze rychlost pripojenia je 12Mbit/s a agregacia je 1:10 tak realne by ta rychlost nemala nikdy klesnut pod 1,2Mbit/s a ak sa tak stane mam pravo na reklamaciu/stazovat sa.
Chapem to teda spravne?
Viete aku agregaciu ma T-Com? |
| |
  |
 |
HGDS1
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 02.09.2011 Príspevky: 2172 Bydlisko: BA
 |
1, nie, pretoze nic nie je garantovane. ale inak to teoreticky chapes spravne, cize rychlost deleno pocet uzivatelov.
2, medzi 1:20 a 1:50, presne naozaj neviem.
a vysvetlenie.
Agregáciou sa pri internetových službách nazýva zdieľanie určitého celkového prenosového pásma väčším počtom užívateľov. Popisuje skutočnosť, že jedna kapacita je daná k dispozícii viacerým užívateľom.
a na zaver, vsetky ADSL, ale vlastne aj ine programy su DO rychlosti XY. hlavne pri ADSL tych 12mbps nedosiahnes. realne tak 10. |
_________________ Use Google before asking dumb questions. | |
  |
 |
Denco1
 Užívateľ
 Založený: 06.11.2008 Príspevky: 1815 Bydlisko: Trnava Vek: 19
 |
|
     |
 |
Googler1
 Užívateľ
 Založený: 19.07.2008 Príspevky: 531
 |
dik ten clanok mi pomohol ale z neho mi vychadza to co som tvrdil: ze agregacia urcuje hranicu poklesu rychlosti
Viete aku agregaciu ma T-Com? |
| |
  |
 |
HGDS1
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 02.09.2011 Príspevky: 2172 Bydlisko: BA
 |
0800123456
volba 2. |
_________________ Use Google before asking dumb questions. | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |