IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @952
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dal som si poradiť

Mám sa na koho spoľahnúť. A vy? www.partnersgroup.sk

Cítite sa zle a unavený?

Odstráňte z tela jedy, zdroj ochorení. DetoxiPan pracuje počas spánku. www.detoxipan.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Auto žiarovky - dobré ceny

Vyššia svietivosť, dlhšia životnosť. Lepšie osvetlenie pre vyššiu bezpečnosť. www.autok.sk

Rýchla online pôžička.

Až do výšky 1500 €, bez uvedenia účelu a dodatočných poplatkov. www.proficredit.sk

Chápem správne pojem "Agregácia pripojenia do internetu"?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Googler1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.07.2008

PríspevokZaslal: Pi 09.12.11 23:56Odpovedať s citátomNávrat hore

Caute chcel by som si len upresnit ci rozumiem spravne pojmu "agregacia internetoveho pripojenia".
Podla mna ide v podstate o to ze ak nejaky provider uvadza agregaciu napr 1:10 tak to znamena ze v praxi by nemala uzivatelovi klesnut rychlost internetu na menej ako jednu desatinu z rychlosti ktoru uvadza provider

Takze napriklad ak provider uvadza ze rychlost pripojenia je 12Mbit/s a agregacia je 1:10 tak realne by ta rychlost nemala nikdy klesnut pod 1,2Mbit/s a ak sa tak stane mam pravo na reklamaciu/stazovat sa.

Chapem to teda spravne?
Viete aku agregaciu ma T-Com?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
HGDS1
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 02.09.2011

PríspevokZaslal: So 10.12.11 0:16Odpovedať s citátomNávrat hore

1, nie, pretoze nic nie je garantovane. ale inak to teoreticky chapes spravne, cize rychlost deleno pocet uzivatelov.
2, medzi 1:20 a 1:50, presne naozaj neviem.

a vysvetlenie.

Agregáciou sa pri internetových službách nazýva zdieľanie určitého celkového prenosového pásma väčším počtom užívateľov. Popisuje skutočnosť, že jedna kapacita je daná k dispozícii viacerým užívateľom.

a na zaver, vsetky ADSL, ale vlastne aj ine programy su DO rychlosti XY. hlavne pri ADSL tych 12mbps nedosiahnes. realne tak 10.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.11.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: So 10.12.11 0:18Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.itnews.sk/spravy/internet/2004-02-19/c114215-agregacia-a-jej-vplyv-na-rychlost-pripojenia

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQTwitterZobraziť autorove WWW stránky
Googler1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.07.2008

PríspevokZaslal: So 10.12.11 1:16Odpovedať s citátomNávrat hore

dik ten clanok mi pomohol ale z neho mi vychadza to co som tvrdil: ze agregacia urcuje hranicu poklesu rychlosti
Viete aku agregaciu ma T-Com?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
HGDS1
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 02.09.2011

PríspevokZaslal: So 10.12.11 1:21Odpovedať s citátomNávrat hore

0800123456

volba 2.

Zaslať odpoveď