IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @945
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

S LEGO® duplo®

sa vaše dieťa bude vždy zabávať! Doprajte svojmu dieťaťu to, po čom túži! www.duplo.lego.com

Stavba - pred začatím, počas

výstavby, po dokončení stavby - všetky geodetické práce v okresoch BA, SC www.geodetickeprace.sk

Najobľúbenejší Magio Internet

Teraz získate na prvých 100 dní zadarmo. Zriadenie a modem zaplatíme za vás! Telekom.sk

Odstráňte jedy z organizmu

ktoré spôsobujú alergie, závažné ochorenia a zdravotné problémy. www.detoxipan.sk

17-ročná fitneska má

silikóny! Porovnajte ju pred a po! Mladá slovenská fitneska Marína Hámová feminity.zoznam.sk

cesky-fotbal.cz

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
pochi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.01.2012

PríspevokZaslal: So 28.01.12 23:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, rozhodly jsme se s kámošem vytvořit nový projekt cesky-fotbal.cz. A timto bych se vás chtěl zeptat(webdesignerů a lidí co by chtěly psát články o oblíbeném klubu) jestly by jste nechtěly pomoct s tímto velkým projektem. Redaktorů máme už asi 10, ale stále hledáme další. Budeme zatim informovat o Gambrinus lize,2.lize a něco málo z ČFL a MSFL. Doména je už zakoupena a nemáme teď nějak moc peněž, skoro všichni jsem zatim studenti takže na vydělávání není moc času. Takže hledáme nadšence kterí by to zatim dělali zdarma až budou nějaké prachy z reklam a další věcích rozdělíme pro všechny redaktory a administrátory. Já pracuji na webdesignu, ale potřeboval bych pomoct tak pokud by někdo rád zadarmo pomohl přidejte si mně na skypu : pochid8. Určitě se dohodneme. Do budoucna plánujeme i virtuální kartičkové album. Budou zde i tipovačky a další zajímavé věci.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď