IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @926
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

inhodinky.sk, hodinky pre Vás

Excelentné hodinky, excelentné ceny Širkoký výber značkových hodiniek www.inhodinky.sk

Odstráňte jedy z Vášho tela.

Zbavíte sa únavy, bolestí, alergií, kožných problémov a iných ochorení. www.detoxipan.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

Toto nerobte: Čo ľudia pred

smrťou najviac ľutujú? Šťastie je neuchopiteľný pocit, no je tak krásny, feminity.zoznam.sk

Center na 5.1

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
montak
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.01.2008

PríspevokZaslal: Po 11.02.08 20:17Odpovedať s citátomNávrat hore

Nevie mi niekto povedat preco ked dam filmy alebo aj hudbu,mi nejde center na 5.1??mam creativy T6100...ostatne mi idu a aj ked dam cez soft kontrolu satelitov tak sa mi v nom normalne ozve "center"...zvukovku mam creative sound blaster Live 5.1,diky moc zatial
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Jaro
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 08.11.2006

PríspevokZaslal: Po 11.02.08 20:42Odpovedať s citátomNávrat hore

stereo hudba v nom nema preco ist

filmy su s 5.1 kanalovym zvukom? mas to nastavene v prehravaci?

CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder
NB HP ProBook 6450b
montak
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 11.02.08 20:45Odpovedať s citátomNávrat hore

mno ci to mam nastavene v prehravaci ti nepoviem,ale viem ze zadne obi dva idu a aj predne a basak tiez,proste len cisto center,v bs playeri sa to da nasstavit tiez?
montak
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 11.02.08 20:46Odpovedať s citátomNávrat hore

a dokonca aj na tu hudbu mi to hrava ako 4.1...a hudbu to sak tiez xcem mat aby hralo 5.1,tiez v prehravaci treba nastavit?
Jaro
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 08.11.2006

PríspevokZaslal: Po 11.02.08 20:54Odpovedať s citátomNávrat hore

nechapes ze to nema prec hrat aj na centri, mas tam 2x stereo na prednych a zydnych + basy na subaku a co bude hrat na centri? pubertaci zo superstar?
tam nema co hrat pri stereo hudbe

chod do nastaveni prehravacaa hladaj nastavenia zvuku

CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder
NB HP ProBook 6450b
montak
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 11.02.08 20:56Odpovedať s citátomNávrat hore

dobreee,klido pido,xapem....idem to pozret
montak
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 11.02.08 21:13Odpovedať s citátomNávrat hore

aj tak to nefaxci...normalne susti ze ide,ale nejde zvuk ziadny aj ked osm to nastavil
cicolably
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.06.2007

PríspevokZaslal: Ut 12.02.08 0:35Odpovedať s citátomNávrat hore

aaa určite zdroj zvuku je 5.1 ???? ako filmy maš DVD či avi DIVXy ,zvuk asi ťažko iba nejaký DVD koncert
prandof
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 27.12.2007

PríspevokZaslal: Ut 12.02.08 1:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Jaro napísal:
nechapes ze to nema prec hrat aj na centri, mas tam 2x stereo na prednych a zydnych + basy na subaku a co bude hrat na centri? pubertaci zo superstar?
tam nema co hrat pri stereo hudbe

chod do nastaveni prehravacaa hladaj nastavenia zvuku

Jaro v media playeri hrajú všetky repráky
montak
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 12.02.08 9:00Odpovedať s citátomNávrat hore

no uz som ot poriesil,ja som spravil blbost,ale este sa cem spytat,na dvd mi v pohode ide 5.1 ale reku ci su aj niektore divx na ktoryx ide aj priestorovy...abo to pojde len na dvd,dik
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ut 12.02.08 9:40Odpovedať s citátomNávrat hore

jaro, netusim kam na tie mudrosti chodis dnesne soundblastery ti vdaka softwarovym ovladacom bezne mixuju kludne aj stereo do priestoroveho zvuku. jasne ze to nie je to iste, ako podpora priamo z videa/hudby, ale je to omnoho lepsie jak pocuvat stereo zvuk z 5.1 reprakov... lepsi virtualny surround ako obycajne stereo nerozumiem jak si dosiel na to, ze pocas prehravania sa ti vlastne center vypne alebo co sa s nim stane ? potom center mas len na poziciovanie vramci nejakych specialnych hier a v specialnych filmoch alebo jak si to predstavujes ? ja mam audigy2 + 5.1 repraky a idu mi vsetky normalne.... ako logiku mas, predne aj zadne ist musia, ale v centri uz mas spevakov superstar...

montak, ono skutocny 5.1 surround ziskas myslim len z dvd filmov, pri divx a dalsich kompresovanych formatoch to asi nebudes mat... virtualny surround sa ale vsak da nastavit v ovladacoch a vacsinou to staci (u creative sa to vola CMMS a CMMS2, ktore ti dokazu rozmixovat stereo zvuk do vsetkych kanalov a je to vcelku presvedcive)
Mandy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.12.2007

PríspevokZaslal: Ut 12.02.08 9:56Odpovedať s citátomNávrat hore

Alebo skus pouzit tento soft - rozlozi ti stereo zvuk do 5.1
http://matrix-mixer.sourceforge.net/

Spirit
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 15.06.2005

PríspevokZaslal: Ut 12.02.08 12:59Odpovedať s citátomNávrat hore

niekto tu nechape, ze virtualny surround je pri hudbe naskodu, nie to uzitocny, ze el.mariachi. Center poskodi asi z polovice stereo zazitok a rear repraky hraju s opozdenim, kvoli ktoremu vznika neziadany efekt echa. Ak toto priznenie hudby pokladate za OK, tak prosim...
K CMMS sa vyjadrovat radsej ani nebudem.

/btw: autor, mas SS, ale ked viem, ze uz riesis tuto otazku v teme a mas tu odpovede, tak ti neodpisem. To do buducna, aby si si nezvykal pouzivat SS na riesenie problemov.

walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ut 12.02.08 13:08Odpovedať s citátomNávrat hore

a niekto tu zas nechape, ze daktori ludia hudobny sluch nemaju, ze spirit ? ja som hral 10 rokov na klavir a kde-co uz mam za sebou, takze ja to asi nebudem... alebo budes spochybnovat aj mojich profakov ? videl som uz aj takych expertov, co pustia mobilny telefon na plne pecky pri mp3 a vsade hovoria, ake dobre stereo maju ale to uz je o inom...
Spirit
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 15.06.2005

PríspevokZaslal: Ut 12.02.08 13:30Odpovedať s citátomNávrat hore

el mariachi napísal:
a niekto tu zas nechape, ze daktori ludia hudobny sluch nemaju, ze spirit ?

Samozrejme a taki sa nemaju co vyjadrovat ku kvalite reprodukcie ci vhodnosti a nevhodnosti. Slepy tiez nebude hodnotit obraz.

el mariachi napísal:
a niekto tu zas nechape, ze daktori ludia hudobny sluch nemaju, ze spirit ?

citácia:
ale je to omnoho lepsie jak pocuvat stereo zvuk z 5.1 reprakov... lepsi virtualny surround ako obycajne stereo

ja som tvoj sluch nespochybnil, to si urobil sam.

Zaslať odpoveď