IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @921
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Patria Forex - 50.000 USD

na vyskúšanie Forex obchodovania. Stiahnite si demo. Finančná páka 1:50. patria-forex.cz

Súvisí kvalitný sex s

veľkosťou penisu? Stále sa hovorí o tom, že dobrý sex závisí od veľkosti feminity.zoznam.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Cena donášky z Ameriky a ostatních západných krajín.

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
sulino611
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.07.2010

PríspevokZaslal: Pi 01.07.11 11:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Caute chcel by som sa spytat,
vzhladom na silne euro oproti americkemu dolaru USD ˇ(1EUR = 1.5 USD) som zistil ze sa da vyhodne nakupocat v eshopoch USA- Amazon.com atd. napr. pri kúpe PS Vita cena v EU sa pohybuje na urovni 299 euro a na amazon.com ho kupim takmer o 80 eur lacnejsie preto by ma zaujmalo kolko moze stat s takeho eshopu donaska. Na amazon-e je to 5.99 USD ale pochybujdem ze sa to vztahuje aj krajin eu.

Dakujem velmi pekne. Piste mi iba ti co maju s tym skusenosti dakujem.

MB: QDi KiNETIZ 7E, HDD: 540GB, CPU: AMD Duron 1,1GHz, VGA: ATi Radeon 9200 series 128MB, LCD Flatron W1943S ''19
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.10.2006
Vek: 29

PríspevokZaslal: Pi 01.07.11 11:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Mohlo by ta zaujimat - www.sk-ebay.sk/zjistit-cenu.html - vyber si preposlanie zasielky z USA. Taktiez nezabudni ze za tovar z krajin mimo EU musis platit clo a dan:

kód:
zásielka do 22€ /vrátane poštovného/ - je tovar zanedbateľnej hodnoty a je oslobodený od cla aj DPH
zásielka od 22€ do 150€ - tovar je oslobodený od cla ale je potrebné zaplatiť DPH 20%
zásielka nad 150€ - je potrebné zaplatiť DPH a zodpovedajúce clo podľa colného sadzobníka EÚ pre rok 2011

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.12.2009
Vek: 21

PríspevokZaslal: Pi 01.07.11 11:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Ked kupujes s ebay mozes sa s tim co ti to posiela dohodnut aby to poslal ako gift (cize nebudes platit clo) a co sa tika postovneho to je vzdy pri kazdom produkte napisane kolko a nezabudni na ebay pozerat ci posiela aj na slovensko.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQMSNSkype
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Pi 01.07.11 11:55Odpovedať s citátomNávrat hore

To, že to pošle ako gift vôbec nemusí pomôcť a určite by som sa na to nespoliehal... Ako hovorí TOM, treba určite počítať okrem poštovného aj s clom a daňou.

sulino, presnú cenu ti povie akurát ten, ktorý ti to bude posielať.. ceny sú rôzne, záleží od donáškovej spoločnosti, od povahy a množstva tovaru atď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 24

PríspevokZaslal: Pi 01.07.11 13:17Odpovedať s citátomNávrat hore

CCa 3 tyzdne dozadu som bral balik z Dealextreme, nieco cez 50 dolarov, cca 35€ a ziadna dan ani clo. Pri vacsich nakupoch z ebay atd, by som urcite s clom pocital a takisto s danou, cize az take vyhodne to bohuzial nie je.

Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Pi 01.07.11 17:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Daron - mne tiež prišli drahšie veci bez toho, aby som platil DPH. Ale zase sa mi stalo, že mi prišli veci s cenou pod 20€, lenže boli vo väčšej krabici, tak skončili na colnici a musel som deklarovať, že nestáli viac.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
razorjaro
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.12.2009
Vek: 21

PríspevokZaslal: So 02.07.11 9:15Odpovedať s citátomNávrat hore

Kamos kupuje uz dva roky cez ebay bez toho aby platil clo (a platil aj nad 100usd) a vzdy to riesil nech to posielaju ako gift a zase bratrancovi to otvorili na colnici dosiel tam a tak snimi zamietol ze ziadne clo neplatil (pravnik)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQMSNSkype
Zaslať odpoveď