|
 | | |
| Autor | Správa |
jsakac
 Užívateľ
 Založený: 18.08.2007 Príspevky: 421 Bydlisko: Humenné
 | Zaslal: Pi 10.10.08 17:10 |   |
Ale ved to je sata (aspon sa mi zda, kedze aj disk je sata ... a tam master a slave neni je...) |
| |
     |
 |
wampyr
 Užívateľ
 Založený: 04.10.2008 Príspevky: 45 Bydlisko: Puste Ulany
 | Zaslal: So 11.10.08 13:08 |   |
ja viem, cital som to, len ked som stiahol firmware ja na moju mechaniku tak pisalo ze to musi byt zapojene takto a nie inak, o sata tam nebola ziadna zmienka, cize newiem ci sa to da, alebo co. |
| |
  |
 |
jsakac
 Užívateľ
 Založený: 18.08.2007 Príspevky: 421 Bydlisko: Humenné
 | Zaslal: So 11.10.08 13:27 |   |
Tak tvoja mechanika nie je SATA... Je normal zapojena do IDE ATA... Len to zapoj tak ako to pisal predtym... Cize odpoj setko co je na tom kabli (samozrejme okrem mechaniky ) A daj to ako Master (sekundar)...
Len mne to nejde :-( A aj keby som mal na ntbku IDE ATA (co pochybujem ze ako by sa to tam narvalo Tak nwm ako by som to prepojil ) A inac flashovat sa mozno da, len potrebujem na to firmware ... ktory bohuzial neviem najst :-(
EDIT : Po polroku som napalil prve DVD Jezis... Vtedy som skusal napalovat na BENQ preto to neslo... Nasiel som doma jedno ciste DVD inej znacky a hla... Napalilo Inac skusal som 2 znacky tak tie uz asi nebudem pouzivat kedze nejdu Ale tak ook dik za pomoc...
Inac v PC starom urobi napalovacka to (aj na inych mediach), ze napaluje napaluje a zrazu sa sekne dakedy v 24 % dakedy viac menej... A proste je potom DVD aj nepouzitelne... Tam som skusal aj flashovat davnejsie a nepomohlo... :-( |
| |
     |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |