|
 | | |
| Autor | Správa |
biba5
 Užívateľ
 Založený: 11.01.2008 Príspevky: 86
 | Zaslal: Ut 24.11.09 18:41 |   |
ahojte,potrebovala by som poradit ohladom moje cd /dvd mechaniky,ide o to že ak vložím hociake cd spusti sa no nezobrazi ,ak chcem aby sa obsah cd zobrazil musim kliknut na ikonu -tento -pocitac -drive..cd alebo dvd ---prosim o radu... Sad je to dost surne bez toho nejde spustit ani cd na reinstal win |
| |
  |
 |
prandof
 Skúsený užívateľ
 Založený: 27.12.2007 Príspevky: 5468 Bydlisko: Opičí ostrov, okres LV
 | Zaslal: Ut 24.11.09 18:54 |   |
Pravým klik na mechaniku - automaticky prehrať, alebo na CD klikni na setup.
Mechanika - vlastnosti - automatické prehrávanie - vždy zobraziť výzvu |
| |
  |
 |
biba5
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 24.11.09 19:24 |   |
| prandof napísal: | Pravým klik na mechaniku - automaticky prehrať, alebo na CD klikni na setup.
Mechanika - vlastnosti - automatické prehrávanie - vždy zobraziť výzvu |
akosi sa neviem dopracovať k pokynomktore si zadal ,klikla som na mechaniku s nahratym cd s čistym cd -žiaden setup ani automat.prehrávanie sa nezobrazilo,je dost zaujimave pretože ak som precasom vlozila cd dko mechaniky vždy zadalo výber a teraz vobec nic.dopracovala som k sa k vlastnostiam mechanicky ale nevidela som možnost aut .prehrávania( |
| |
  |
 |
prandof
 Skúsený užívateľ
 Založený: 27.12.2007 Príspevky: 5468 Bydlisko: Opičí ostrov, okres LV
 | Zaslal: Ut 24.11.09 19:39 |   |
|
  |
 |
biba5
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 24.11.09 20:24 |   |
veľka vdaka,idem to vyskusat auto fix ..zdá sa mi že moj win padol nic nefunguje ako ma..este raz vdaka |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |