|
 | | |
| Autor | Správa |
ratcher2
 Užívateľ
 Založený: 06.12.2011 Príspevky: 4
 | Zaslal: Ut 06.12.11 22:48 |   |
Ahojte , mám problém s mechanikou po preinštalovaní windowsu mi vôbec neukazuje jednotku CD mechaniky .. vôbec mi neberie CD ani DVD neviem nainštalovat ani ovladače k windowsu 7 home 32bit.
bol by som rád keby ste mi pomohli a popísali jak pokračovať .
Vopred dakujem  |
| |
  |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9886 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: Ut 06.12.11 22:51 |   |
v biose mechaniku vidis? mas ju urcite pripojenu na dosku a zdroj? aka je to mechanika [ata/sata]? aku mas dosku?
predtym ti fungovala? robil si odvtedy daco vnutri bedne? |
_________________ PCFórum Summer Session 2012
Formulár k predbežnej účasti nájdete v téme | |
    |
 |
ratcher2
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 06.12.11 22:57 |   |
v biose mechaniku vidim .. pripojenu ju mám podla opravara .. fungovala predtim .. ja som v bedne nerobil nič .. problem sa opakuje , predtím som mal tento problém tiez dal som ho do opravy oni mi to spravili a problem sa zasa opakuje
// pridané po 1 minúte od posledného príspevku
mohla mechanika dosluzit? |
| |
  |
 |
Denco1
 Užívateľ
 Založený: 06.11.2008 Príspevky: 1815 Bydlisko: Trnava Vek: 19
 |
Čiže po nainštalovaní Windowsu ti nejde mechanika, z ktorej si ten Windows nainštaloval? Ako ju vidíš v Správcovi zariadení? (klik pravým na Počítač » Spravovať » Správca zariadení) ... Ak ju tam máš, nie je pri nej nejaká chybová hláška? (žltý otáznik / výkričník) |
_________________ Toshiba Satellite L650-1K6: Intel Core i3 370M 2.4GHz • ATI Mobility Radeon HD 5470 • 4GB RAM • 500GB / 320GB HDD • Xubuntu / Windows 7 Home Premium • Trance Music
Other: Mobile HTC Explorer • DJ Controller Behringer BCD3000 • Repro Genius SW-HF2.1 2000 • Headphones Reloop RHP-10
-- When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. -- @BarneyStinson | |
     |
 |
ratcher2
 Užívateľ
 | Zaslal: St 07.12.11 14:36 |   |
ano .. tak ked dám správca zariadení tak tam mám diskové jednotky atd .. a pri jedinom mám žltý výkričník a píše , že sa volá neznáme zadiadenie . nemám ktomu neznámemu zariadeniu nainštalovaný ovládač ale neviem čo mám k tomu stiahnuť , keby že to je mechanika ..
// pridané po 47 sekundách od posledného príspevku
pri inom je všetko správne |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |