IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @896
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

OPIS Engineering, s.r.o

Prevodovky, bonfiglioli , elektromotory tlmiče rázov, frekvenčné meniče, spojky www.opis.sk

Absolvovali ste chemoterapiu?

DetoxiPan GOLD zmierni jej bočné účinnky Testovaný a patentovaný japonský produkt www.detoxipan.sk

Kúpa auta v Rakúsku

bezpečnejšia. Rakúsko, ako druhá krajina Európskej únie po Slovenskej autoviny.zoznam.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Mať originál je jednoduché

Chcete mať originál? Nie je nič jednoduchšie. Sculpio www.sculpio.com

časté samovoľné zobrazenie ponuky(nová myška)

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
skanzen
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.12.2008

PríspevokZaslal: So 16.04.11 17:31Odpovedať s citátomNávrat hore

ahojte.

Kúpil som si novú myšku(GIGABYTE) a po troch dňoch od zapojenia, mi začalo samovoľne vyskakovať okno ponuky(ako keď v akomkoľvek prostredí stlačíte pravé tlačítko na myške-mainscreen, WORD skrátka hocikde)
Prehodil som ju do iného noťasu a fachčí zatiaľ v pohode , ja som sa vrátil k starej Trustke a tiež ide v pohode...

Kde môže byť problém? Prípadne poradte čo vyskúšať(pred reklamačkou)

PC: MS Windows 7 Home Premium 64-bit, CPU AMD K10, 45nm technológia, RAM 3,00 GB Dual-kanál DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20), Základná doska ASUSTeK Computer Inc. K52N (CPU 1), Grafická karta Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz), AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4200, Pevné disky 313GB Western Digital WDC WD32 , SATA Disk Device (SATA), Optické jednotky TSSTcorp CDDVDW TS-L633C SATA CdRom, Audio Realtek High Definition Audio
GSM: Nokia E72
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
balaxxx
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.06.2010

PríspevokZaslal: Ut 26.04.11 14:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Máš nainštalovaný driver od výrobcu? Ak nie, skús ho nainštalovať.

Zaslať odpoveď