IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @888
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Emos SK s.r.o. - Predlžovačky

Predlžovacie prívody, bubny, káble, prepäťové ochrany, časové zásuvky. www.emos.sk

PZP Genertel online

Teraz o 5% lacnejšie ako kdekoľvek! Garantovaná najnižšia cena PZP do 31.5.! www.genertel.sk

Odstráňte jedy z organizmu

ktoré spôsobujú alergie, závažné ochorenia a zdravotné problémy. www.detoxipan.sk

Teplomer, vlhkomer, počasie,

výstraha proti vzniku plesne, záznamníky a profesionálne meracie prístroje www.elso.sk

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

casemod_by_rase

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
lionkaufland
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.08.2008

PríspevokZaslal: Ut 23.09.08 12:58Odpovedať s citátomNávrat hore

cav pridavam foto môjho prveho moddingu-ked sa to tak bude dat nazvat...chcel som si pc trocha skrašlit ,ešte nieje dokončený,musím nalepiť plexi,zpredu pojde asi tiež plexi s fanom-hned pod mechaniky.na hdd pôjde hliníkový chladič-homemade,nejaký fan zozadu skrine na odvetravanie....poprípade poradte nejake nápady na upravu.foto ako skrina vizerala pred upravami dam neskôr.
parametre: amd sempron 2600+,512mb ram,80gb hdd,ati 9550pro 128mb,

kupujem dotoho :2*512mb ram-už je v pc,zakladnu dosku,procak amd athlon 64 3200+,geaforce 6600td-256mb
[/img]
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
patqo_he
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.12.2007

PríspevokZaslal: Ut 23.09.08 13:19Odpovedať s citátomNávrat hore

mno us si mohol nastriekat na zeleno aj tu DVD-Romku nech us to niejako vyzera ....potom ako si podokupujes veci daj foto a sprav si niejaky poriadok s kablamy

Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 20.11.2007

PríspevokZaslal: Ut 23.09.08 18:57Odpovedať s citátomNávrat hore

nj tie dvd tiez nastriekat inak trocha poriadok v kabloch obalit tou vecou na kable a este chcelo by to aspon daky cpu chladic bo uz ked mam plexi a chcem ukazovat co mam v pc nech ukazem nieco lepsie ako box
lionkaufland
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 23.09.08 20:22Odpovedať s citátomNávrat hore

dadmtb napísal:
nj tie dvd tiez nastriekat inak trocha poriadok v kabloch obalit tou vecou na kable a este chcelo by to aspon daky cpu chladic bo uz ked mam plexi a chcem ukazovat co mam v pc nech ukazem nieco lepsie ako box

ide tam nový procesor athlon 3200 64,s chladičom thermal take.....aj nova doska aj grafika,už mam všetko doma,len to namontovať..kolko pasty sa ma davať medzi chladič a procesor????
dadmtb
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 20.11.2007

PríspevokZaslal: Ut 23.09.08 21:07Odpovedať s citátomNávrat hore

tak akurat nema jej tambyt malo ale ani nie vela bo sa ti tam zacne vsade akoze plelievat vies ten tlak ti ju vytlaci a vlastne ju budes mat na MB strasne vela takze taky jemny film to musis odhadnut takych 0.5-1 mm zhruba aj ked ten 1mm je uz asi vela
lionkaufland
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 12.10.08 11:18Odpovedať s citátomNávrat hore

dadmtb napísal:
tak akurat nema jej tambyt malo ale ani nie vela bo sa ti tam zacne vsade akoze plelievat vies ten tlak ti ju vytlaci a vlastne ju budes mat na MB strasne vela takze taky jemny film to musis odhadnut takych 0.5-1 mm zhruba aj ked ten 1mm je uz asi vela

mam to sprtavene procak ma teplotu iba 27 stupnov a pri zatazi maximalne do 40stupnov,ale graficka karta ma teplotu nejakych 70-80stupnou...
dedko45
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 27.05.2008

PríspevokZaslal: Ne 12.10.08 11:23Odpovedať s citátomNávrat hore

no to je fakt dost pichol by som tam nejake lepsie chladenie......alebo mas debilne pripevnene chladenie na tom chladiči čo maš teraz a preto to tak blbo chladi.
lionkaufland
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 12.10.08 11:58Odpovedať s citátomNávrat hore

dedko45 napísal:
no to je fakt dost pichol by som tam nejake lepsie chladenie......alebo mas debilne pripevnene chladenie na tom chladiči čo maš teraz a preto to tak blbo chladi.

pamet gpu ma,dobru teplotu,procesor gpu ma tiez dobru teplotu,takuto vysoku teplotu ma iba dioda gpu...
Zaslať odpoveď