IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @868
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Viac ako elektronická cigareta

INNOKIN AIO TANK, Štýl a luxus v púzdre Multifunkčná a nadčasová e-cigareta www.elcigshop.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Tlačiarne Samsung

Rekordná rýchlosť, maximálna efektivita, ostrejšie detaily. www.samsung.com

Najlepšia diéta

Ako sa dá najľahšie schudnúť? Naučte sa tajomstvo účinnej diéty. www.news2channel.net

Canon MP220 chyba U051

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: Št 15.09.11 1:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Tlačiareň mi z ničoho nič vyhodila túto chybu s hláškou aby som skontroloval farebný zásobník. Vybral som ho, dal som ho naspäť a chyba je tam stále, nedá sa ani nijak odkliknúť, nedá sa kvôli tomu ani skenovať, tlačiareň je tým pádom úplne nepoužitelná. Zásobník je originálny a nič sa s ním nerobilo, dokonca by tam mala byť asi polovica farby, len farebne moc netlačím takže tá farba už nebude celkom čerstvá. No a moja otázka je, či túto chybu odstráni výmena zásobníku za nový, pretože ak nie tak ju rovno vyhodím, priplatím si 15 eur a miesto jedného zásobníku mám novú tlačiareň

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď