IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @717
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

RFID pre knižnice

Ponúkame kompletný sortiment systémov na zabezpečenie kníh v knižniciach! www.orisplus.sk

Autoškola Ficker - centrum BA

Najbližší kurz 30.05.2012 o 17:00 hod. Teória v pond. a str. od 17:30 hod. www.autoskola-ficker.sk

PZP Genertel

Garantovaná najnižšia cena PZP! Získajte PZP o 5% lacnejšie! Iba do 31.5 www.genertel.sk

Optimalizujeme firemné IS

Váš dobrý informáčný systém v DOS vám upravíme na moderný systém. www.partnersoft.sk

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

c++ UDP pakety

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Milos9304
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.11.2010

PríspevokZaslal: Št 05.01.12 15:59Odpovedať s citátomNávrat hore

chcel by som posialať UDP alebo TCP pakety medzi počítačmi v lokálnej sieti pomocou c++. Poznáte nejake dobré ľahké knižnice, prípadne aj manuál? Snažím sa googliť, ale nejako mi toto vyhľadať nejde. ďik
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Fico
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 11.01.2009

PríspevokZaslal: Št 05.01.12 17:46Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.builder.cz/art/cpp/sokety_a_cpp.html

Je to serial, zacni tymto clankom a v dalsich mas aj konkretne priklady pre OS windows aj linux.

// EDIT: vsimol som si jednu tvoju temu, kde si sa pytal na svoju prvu hru. Spominal si, ze si ju pisal v SDL. Ak teda hodlas implementovat sietovu komunikaciu do nejakeho projektu, ktory pouziva SDL, je zbytocne linkovat dalsie kniznice, ked SDL dokaze taktiez pracovat so soketmi --> http://content.gpwiki.org/index.php/SDL:Tutorial:Using_SDL_net#Using_UDP
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Zaslať odpoveď