|
 | | |
| Autor | Správa |
Ivo Mašek
 Čestný člen
 Založený: 15.06.2005 Príspevky: 1032 Bydlisko: czech republik
 | Zaslal: So 09.08.08 16:18 |   |
Nezlobím se na vás za to, že jste mě sundali z moda. Ale je slušné, alespoň to dotyčnému, tedy mě, oznámit.
Nikomu jsem tu neublížil, nikomu jsem špatně neporadil, nikoho jsem tu nesetřel, choval jsem se ke všem slušně a ochotně. To, že mám spoustu jiných aktivit (mimo jiné dělám i pro australský AURAN), a také moderuji vyhlášený web TVF, atd., a mám málo času - za to nemohu. Občas jsem se tu ukázal, občas i něco info doplnil.
Teď jsem tu proto, že jsem dostal SZ od jednoho uživatele ohledně rady tv tuneru a Cyberlinku. Bohužel, s tímto softwarem nemám zkušenosti, tak se chlapci snažte poradit.
Byl jsem degradován defacto za nic ................ tak se tu mějte fajn. |
| |
   |
 |
OmeGa
 Moderátor
 Založený: 13.01.2007 Príspevky: 10311 Bydlisko: Dorú Araeba Country: Alagaësia Vek: 22
 | Zaslal: So 09.08.08 18:26 |   |
ja som dokonca doteraz ani nevedel ze uz niesi mod.
o odopreti moderatorstva rozhoduje JanoF. samozrejme nebol si nijak potrestany, stale si ta vazime ako odbornika za slovo vzateho, a tvojich kvalit tu nik nedosahuje, len si uz proste nemal cas sa "starat" o forum (teda ho cistit, upratovat, zlucovat atd... vsak vies). tak sa nabrali novi modi, a par starych, neaktivnych (xpm, ty, a neviem kto este) sa znova zaradili medzi userov.
takze za tym nehladaj nejaky trest, alebo postih, len proste uz nemusis "moderovat" forum.
keby tu bol rank cestny clen, alebo VIP, tak by si ho urcite dostal  |
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"
Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC | |
      |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |