|
 | | |
| Autor | Správa |
citrusko
 Užívateľ
 Založený: 26.09.2011 Príspevky: 2
 |
Neviete niekto prosim poradit ako resetnut zabudnute heslo. Jedna sa o soft Budulock.
je to nastroj na ochranu a heslovanie zloziek v pocitaci.
Zamkol som folder v PC, ale zabudol som heslo. existuje nejaka moznost ako zachranit aspom data.
Dakujem za kazdu radu. |
| |
  |
 |
Reverser
 Užívateľ
 Založený: 03.10.2011 Príspevky: 107 Bydlisko: Piešťany Vek: 37
 | Zaslal: So 08.10.11 13:26 |   |
| citrusko napísal: | Neviete niekto prosim poradit ako resetnut zabudnute heslo. Jedna sa o soft Budulock.
je to nastroj na ochranu a heslovanie zloziek v pocitaci.
Zamkol som folder v PC, ale zabudol som heslo. existuje nejaka moznost ako zachranit aspom data.
Dakujem za kazdu radu. |
Sposob existuje, staci otvorit subor v PSPad a odstrániť zavádzaciu hlavičku ktorá je šifrovaná.
Postup je takýto:
1. skopírujete si akýkoľvek iný súbor ktorý prvý nájdete v systéme.
2. stiahnete si ExeScope utilitu.
3. Otvoríte cez EXE scope akýkoľvek iný súbor a v druhom okne zašifrovaný súbor.
4. skopírujete zavádzaciu hlavičku označenú pod názvom: "Header" a vložíte ju do hlavičky, ktorá je šifrovaná. Pokiaľ nebude identifikátor [signature] označená takto:
tak je dosť možné, že by sa mali dať dáta po vykonaní tejto akcie a uložení súboru obnoviť, a prístup by mal byť získaný aj bez hesla.
Potom napíšte, či to pomohlo.
PS: Nikto nevie, či nechcete získať súbor napríklad do kamarátovho priečinku a či ste skutočne zabudli heslo.. |
| |
    |
 |
citrusko
 Užívateľ
 Založený: 26.09.2011 Príspevky: 2
 | Zaslal: Pi 11.11.11 13:38 |   |
| Reverser napísal: | Sposob existuje, staci otvorit subor v PSPad a odstrániť zavádzaciu hlavičku ktorá je šifrovaná.
Postup je takýto:
1. skopírujete si akýkoľvek iný súbor ktorý prvý nájdete v systéme.
2. stiahnete si ExeScope utilitu.
3. Otvoríte cez EXE scope akýkoľvek iný súbor a v druhom okne zašifrovaný súbor.
4. skopírujete zavádzaciu hlavičku označenú pod názvom: "Header" a vložíte ju do hlavičky, ktorá je šifrovaná. Pokiaľ nebude identifikátor [signature] označená takto:
tak je dosť možné, že by sa mali dať dáta po vykonaní tejto akcie a uložení súboru obnoviť, a prístup by mal byť získaný aj bez hesla.
Potom napíšte, či to pomohlo.
PS: Nikto nevie, či nechcete získať súbor napríklad do kamarátovho priečinku a či ste skutočne zabudli heslo.. |
No parada, pomohlo to.
Pouzil som PSPad. Otovoril som folder v tomoto programe aj bez hesla a iba som si odtial skopiroval vsetky subory do noveho foldru a potom cely povodny zaheslovany folder som odstranil.
Diky moc. |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |