IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @680
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Využite on-line reklamu

Obráťte Vás biznis na zisk. s Mega balíkom reklamy! www.jecasnareklamu.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Bolia Vás nohy? Opúchajú?

DetoxiPan ostraňuje príčinu. Japonský patentovaný výrobok. www.detoxipan.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

BSOD nvlddmkm.sys (GeForce 8600 GT)

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
rados915
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.11.2011

PríspevokZaslal: Ne 06.11.11 22:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte,

mám problém s grafikou. Jedná sa o GeForce 8600 GT. Hral som dnes Dirt 2, obraz 3x sekol s tým, že sa objavila na chvíľu plocha potom zasa hra a následne mi vyskočila BSOD. Chybný súbor je v spomenutý v predmete - nvlddmkm.sys.

Už 3 hodiny sa snažím nejako opraviť túto chybu, no už som zúfalý. Našiel som x riešení, ale ani jedno nefunguje... Najčastejšie užívateľom pomohla výmena spomenutého súboru, nainštalovanie iného ovládača, obnova systému na starší bod a neviem čo všetko ešte, no mne nič nepomohlo. "Vďaka" tejto téme z jedného fóra však začínam veriť tomu, že to fakt neopravím.

Pred 5 dňami som kompletne preinštaloval Windows a teraz toto... Inak mám teda Win7 64bit, AMD Athlon X2 Dual Core 2.61GHz, 4GB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT. V núdzovom režime z ktorého aj teraz píšem všetko ide, no keď nechám načítať Win normálne, tak po obrazovke s logom Windowsu (Starting Windows) obrazovka zošedne a po asi 5 sekundách naskočí znova BSOD (v prílohe).

Naozaj som prešiel asi všetky možné návody, rady a neviem čo všetko, ale nič mi nepomohlo. Nestretol sa niekto s tým problémom?

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď