IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @676
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chcete si uľahčiť účtovanie?

Pomocou vzorov to ide rýchlejšie a bez chýb. Vyskúšajte v programe OMEGA! www.kros.sk

Dane a účtovníctvo v praxi

Aktuálne odborné informácie pre daňových poradcov, účtovníkov, audítorov. www.daneauctovnictvo.sk

Najobľúbenejší Magio Internet

Teraz získate na prvých 100 dní zadarmo. Zriadenie a modem zaplatíme za vás! Telekom.sk

Pevné disky Samsung

Formula medzi pevnými diskami. Rýchle, tiché a spoľahlivé. www.samsung.com

Faktúry pre živnostníkov

Nástroj pre malých podnikateľov na faktúry a účtovnú evidenciu (video). www.superfaktura.sk

BSA

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
bendo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.07.2009

PríspevokZaslal: Ne 19.07.09 9:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Po prečítaní článku o BSA mám jednu otázku:
Prečo bremeno dokazovania, že mám softvér legálne, leží na mne? Predsa na Slovensku existuje prezumpcia neviny, a dokázať, že mám niečo nelegálne by mal niekto iný. Veď faktúra sa môže stratiť, a aj CD. A navyše, ja ako bežný užívateľ, si doklady odkladám kvôli reklamácii, a na väčšinu softu sa nejaká extra reklamačná doba nedáva, ak sa teda nemýlim.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
McDog
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.07.2008

PríspevokZaslal: Ne 19.07.09 10:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Jaaaaaj no ja mam taky pocit ze cela BSA je iba banda darmozracov a udavacov.....Je to hlupost ze ty si povinny dokazovat...ved aj pri kradezi v obchode ti musia dokazat ze si to ukradol a to nemozu iba tak ze on to ukradol ale musia mat minimalne jedneho svedka alebo kamerovy zaznam.....
A pokial viem tak BSA ti nic nemoze-iba ak ta udat....ze na take daco ma niekto zaludok to uz naozaj nechapem

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: Ne 19.07.09 11:04Odpovedať s citátomNávrat hore

BSA ma rovnake pravomoci ako klub zahradkarov, ich cinnostou je len udavanie ludi na policiu

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď