IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @652
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ako zvládnuť účtovníctvo?

Vyskúšajte ekonomický software KROS, pomôže Vám. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Direct marketing

Efektívne cez direct mailing Teraz grafický design v cene! www.jecasnareklamu.sk

Často Vám opúchajú nohy?

Skúste DetoxiPan patentovaný japonský výrobok - testovaný a certifikovaný. www.detoxipan.sk

Bojové športy?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
incredible
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.02.2009

PríspevokZaslal: So 03.12.11 17:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Asi 3 mesiace chodim na aikido, chcel by som to este dolnit nejakym kickboxom alebo taekwondom. Je to najlepsi sport. Uz si neviem predstavit, ze by som netrenoval ziadne bojove umenie.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
R3Z0R
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2010

PríspevokZaslal: So 03.12.11 17:15Odpovedať s citátomNávrat hore

tak 1rok a pol som chodil na judo. potom som chodil cely 1rok na capoeira ale to si potom kamos zlomil noho a samemu sa mi tam nechcelo chodit
A este asi pol roka na kickbox ale potom to sa prestahovali na 2 koniec mesta tak aj stim je koniec

Pc l CPU: Intel® Core™2 Quad Q8200 @ 2.33Ghz l MB: ASUS IPIBL-LB HP l GPU: ATI Radeon HD 4650 512MB l RAM: 2x2GB ZEPPELIN DDR2 800MHz CL5 l Psu: Delta Electronics DPS-350MB A (350W) l HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB 16MB cache l LCD: Acer X233H 23" l Key: Logitech k350 l Mouse: Gigabyte GM-M8000X l Mouse Pad: TNB l Wheel: Trust GM-3400 l JoyPad: Trust GM-1520 l Repro: SurfSound 120 l Mic: I-BOX l Sluch: Media-Tech MT-3536 l
Mobil l Samsung Galaxy S I9000 +16GB Micro SDHC Class 10
incredible
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.02.2009

PríspevokZaslal: Ne 04.12.11 20:35Odpovedať s citátomNávrat hore

zaznievali tu take nazory ze aikido je slabe a nevhodne pre realnu sebaobranu. chcel by som k tomu dodat tolko ze aikido ani nebolo urcene na ucely ako krav maga, kickbox ci jiu-jutsu. Aikido je sposob ako zneskodnit protivnika bez pouzitia sily, zbytocneho nasilia, uderov a kopancov a to sa da dosiahnut po dlhorocnom treningu.
Zaslať odpoveď