|
 | | |
| Autor | Správa |
macbeth
 Užívateľ
 Založený: 11.12.2010 Príspevky: 4
 | Zaslal: So 11.12.10 17:18 |   |
Zdravim,
Neviem ci to suvisi s Cmos baterkou ale mam takyto problem.
Zapnem pocitac,chvilu ide a sekne. Pomoze iba restart,po ktorom opat zamrzne a po niekolkych restartoch sa pocitac ani nedostane do Biosu,obrazovka zostane cierna,pocitac nepracuje a ide ako keby na prazdno. Niekedy mi vyhodi aj nejaky Bluescreen,napr. mi to vyhodilo chybu bad_pool_caller. Nedavno som vymienal baterku,pochybujem ze by sa tak skoro vybila. Skusal som ju aj vybrat a vratit ju tam ale aj tak nic. Skusal som aj preinstalovat Windows a nic nepomaha.
Neviete co s tym prosim Vas ?
Dakujem |
| |
  |
 |
server3
 Užívateľ
 Založený: 18.08.2008 Príspevky: 69
 | Zaslal: Ut 14.12.10 23:35 |   |
Ide pravdepodobne o vadny/poskodeny hardware.Na 90% pamäte ram alebo graficka karta.Ak mas osadene 2 a viac pamätovych modulov vyber vsetky a nechaj tam len jeden a skusaj ci to ide alebo nie.Ak to bude robit dalej zasun tam iny modul,ak nepomoze bude to graficka karta.Nezaskodilo by ani vycistit pocitac od prachu |
_________________ Pracujem so sietovymi technologiami,Internet,Lan,wifi,pc,server´s a podobny bordel,ak nieco tak rad poradim | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |