IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @290
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Festival Doda Šošoku

S otvorením kúpeľnej sezóny. Piešťany 1. - 10. 6. 2012. www.jazzpiestany.sk

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

Zľavý 50% na zimné kolekcie

-20% až -30% na tašky, kabelky, doplnky Roderico Aupark- v Apríli sa to oplatí! www.tatrawood.sk

Bazár lesnej techniky

Harvestory, lesné traktory, vyvážacie súpravy. Výkup lesnej techniky www.z45.cz

bezpecnost

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
TECHNODROME
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.07.2007

PríspevokZaslal: Po 04.02.08 22:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Neviem ci som trafil spravnu kategoriu ale skusim to. Mam veb na ic.cz a v kratkom case mi neznamy dotycny zmenil obsah mojho webu. Najprv mi namiesto indexu dali svoj "banner" a teraz mi do kodu pridali script odkazujuci na trojskeho kona. Da sa proti tomu nejako branit napr cez PHP? alebo je to vec hostingu?
Dakujem

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
suchy
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 17.10.2006

PríspevokZaslal: Po 04.02.08 23:14Odpovedať s citátomNávrat hore

no chlapci ziskali pristup k tvojim datam. ci to bolo chybou v skripte by si mal vediet ty. popripade ci mas dost silne heslo, alebo ta niekto nesnifuje, alebo tych mozosti je vpodstate kopec. nejaka tema o bezpecnosti skriptov tu uz bola, pozri tam.

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: Ut 05.02.08 9:17Odpovedať s citátomNávrat hore

Skús si na nejakom bezpečnom počítači (o ktorom na 100% vieš, že nemá keylogger) pomeniť heslá a ak sa potom udeje nejaká zmena, bude to asi slabý samotný web. A možno ti len niekto zistil tie heslá, takže budeš mať pokoj.

[quote="A. S. Tanenbaum"]The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.[/quote]
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
sento
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.06.2007

PríspevokZaslal: Ut 05.02.08 10:29Odpovedať s citátomNávrat hore

- ako prve si skus pomenit hesla;
- je pravdepodobne aj to, ze to nerobi trojsky kon u Teba, ale ze web na serveri je zle zabezpeceny
(ja som mal kedysi stranku na xxx.sk, ale kazdy den som nasiel stranku Index.html zmenenu - prilepeny aj nejaky javascript-virus...;
tak som si aj preinstaloval windowsy --- a furt problemy;
presiel som ku inemu providerovi, yyy.sk a tam problemy nemam;
a este aj teraz, ked sa pozriem na stranku xxx.sk, tak aj po vymazani suboru Index.html sa tam znovu do 1 dna objavi novy aj s virusom)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Numline1
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 01.10.2006

PríspevokZaslal: Ut 05.02.08 11:01Odpovedať s citátomNávrat hore

Nemas na webe nieco ako nezabezpecene textove inputy ? Ak to nebudu hesla tak obycajny XSS utok, ktorym sa da spravit prakticky cokolvek
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
TECHNODROME
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.07.2007

PríspevokZaslal: Ut 05.02.08 16:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Definuj nezabezpecene

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
p360t
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: Ut 05.02.08 17:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Prečítaj si toto: http://en.wikipedia.org/wiki/Cross-site_scripting
http://blackhole.sk/topicxss-v-minikocke

[quote="A. S. Tanenbaum"]The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.[/quote]
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď