IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @282
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyskúšajte Samsung

Hľadáte technológie budúcnosti a skvelý dizajn? Zažite dotyk štýlu. www.samsung.com

Radi tvoríte z papiera?

Máme pre Vás krásny papier a obrázky na origami, scrapbooking, decoupage, knihy. www.creamia.sk

BISHOLIN už aj na Slovensku

Unikátny preparát na pohybové ochorenia: reuma, svaly, šľachy ale aj iné problémy www.detoxipan.sk

International Jazz Piešťany

Úžasný džez v úžasnom meste! 1. - 10. 6. 2012 Piešťany www.jazzpiestany.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Bez evidencie na urade prace :)

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
patres111
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.08.2009

PríspevokZaslal: Pi 10.02.12 11:59Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobry den .... chcel by som sa vas opytat ohladom toho ked ma vyradili z evidencii na urade prace a nemohol som sa evidovat hned ale as po 3 mesiacoch tak musim poistovny platit za tie tri mesiace co mi urad prace neplatil ?? dakujem vopred za rady a odpovede
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
don jebot
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.04.2008

PríspevokZaslal: Pi 10.02.12 12:15Odpovedať s citátomNávrat hore

jj presne tak ak to nezaplatid pride domo upozornenie..
Mne sa stalo to ze ked som odisiel zo skoly tak mi posali papier o ukonceny az po 3 tyzdnoch takze som si ich musel zaplatit kedze bez toho papiera ma nemohli zaevidovat na urade prace, dementna byrokracia...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.09.2008
Vek: 20

PríspevokZaslal: Pi 10.02.12 14:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Sú ale aj také prípady, že ak má nedoplatok, tak sa poisťovne samé od seba neozvú. Ozvú sa až o pár rokov, keď Ti ten nedoplatok navýšia. Môj prípad napríklad, že som mal platiť 12€ za 3 dni. Zaplatil som, ale platbu prirátali k zlému menu, čo som si ja blbec nevšimol. Pol roka na to, keď som odchádzal do Anglicka som si bol vybavovať v poisťovni všetko čo treba a mi zahlásila, že tu mám ešte nedoplatok 12€, som kukal ako puk Keby som bol stále na Slovensku, tak by sa vôbec neozvali a Boh vie, že na akú sumu by tých 12€ vyrástlo

Procesor:Intel i3 - 350M 2,26GHz Chladič:BOXRAM:2x2GB DDR3 1066 MHzGrafika:ATi Radeon HD5145 1GBDisk:500GB 7200RPMZdroj:BOXReproduktory:Logitech x-240 Herné príslušenstvo:Gigabyte GM6880, Logitech Wave Corded Keyboard & RAZER Mantis Speed Pad NET:2048/256 kbs - D-Link 2641R Wifi router OS:Windows 7 ULTIMATE 64bit

Handy: SonyEricsson Xperia Neo - Android Gingerbread 2.3.4
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
don jebot
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.04.2008

PríspevokZaslal: Pi 10.02.12 14:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Mne to prislo po 3 rokoch a platil som normlane cca 30E za necely mesiac ...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.06.2010
Vek: 34

PríspevokZaslal: Pi 10.02.12 14:38Odpovedať s citátomNávrat hore

patres111 napísal:
Dobry den .... chcel by som sa vas opytat ohladom toho ked ma vyradili z evidencii na urade prace a nemohol som sa evidovat hned ale as po 3 mesiacoch tak musim poistovny platit za tie tri mesiace co mi urad prace neplatil ?? dakujem vopred za rady a odpovede
A mas zarobene do minusu.Na toto si treba davat pozor.

Pc -MB:Asus p7p55d-le,CPU:i5 750,Cpu Cooler:Cm Hyper 212+,RAM:2x2gb ddr3 a- data1600,VGA:Sapphire Hd 5870,PSU:CoolerMaster 620w 80+,HDD:Samsung 1tb,DVD-RW:Asus,CASE:Thermaltake Tsunami,HEADPHONES:Koss Ur-18,MOUSE:Razer Lachesis,KEYBORD:Logitech G110,LCD:Samsung P2450,OS:Win7 Profesional 64bit,PlayStation 3 slim 120gb,VOLANT:Logitech G27,Gamepad:Microsoft Xbox 360 Wireless Controller
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
maugggly
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.04.2006
Vek: 30

PríspevokZaslal: Pi 10.02.12 16:19Odpovedať s citátomNávrat hore

treba behnut do zdravotnej poistovne a oboznamit ich o tom a daju ti zaplatit vsetky nedoplatky, kedze ak si dobrovolne nezamestnany, stat za teba zdravotne poistenie neplati. ak by si siel na nejaky zakrok ktory hradi zdravotna poistovna a ty si neplatis poistne, tak zakrok ti daju preplatit. mesacny poplatok je cca okolo 45€
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Zaslať odpoveď