IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @278
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vaše dáta sú v oblakoch

Virtuálny desktop lacno, spoľahlivo, bez kompromisov. www.ts.avnet.com

Hľadáte CRM softvér?

SunSoft.CRM • množstvo funkcií • možnosť individuálnych úprav • výhodná cena crm.sunsoft.sk

Zhodnoťte svoj vklad

s výhodným úročením u nás. Slovenská sporiteľňa. Bližšie k Vám www.slsp.sk

Sídlo spoločnosti od 40 €

prestížna adresa, zasadačky, pošta, sekretárka, recepcia, parkovanie www.companyhouse.eu

Dal som si poradiť

Mám sa na koho spoľahnúť. A vy? www.partnersgroup.sk

bestcena.sk ockosice.sk

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
berto99
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.11.2010

PríspevokZaslal: Pi 25.02.11 17:10Odpovedať s citátomNávrat hore

no nieco podobne ako nebankovky... inak bestcena=ockosice ti isti ludia.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
frankome
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.03.2011

PríspevokZaslal: Pi 04.03.11 11:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Veľa slovenských zákazníkov má veľmi negatívne skúsenosti s internetovým obchodom, ktorý má v názve BESTCENA.Sk (sídlia na adrese Košice, Rozvojová 2). Za týmto názvom sa skrýva firma TyBobo tech LLC, o.z.p. so sídlom Rozvojová 2, Košice. Jedná sa len o organizačnú zložku,
hlavné sídlo je niekde v Amerike.
Pokiaľ klienti budú mať s touto firmou nejaké problémy, nemožu sa odvolať ani na SOI, pretože SOI vyhlásila, že s nimi nemože nič robiť, pretože hlavné sídlo majú v cudzine.
Objednaný tovar Vám občas aj doručia, ale musíte sa modliť, aby nebol pokazený, alebo sa nepokazil v záručnej dobe. Záručný servis Vám tovar odmietne v záručnej dobe opraviť a musíte tovar na vlastné náklady zaslať spat do ich firmy. Na vrátenie peňazí sa oháňajú, že majú 15-dňovú lehotu. Ani po tejto lehote Vám peniaze nevrátia a zákazníci sa možu ísť sťažovať na..... Pokiaľ si u nich niečo objednáte, ochotne s Vami komunikujú mailom, pokiaľ ide o reklamáciu, už poznajú Vaše mailové adresy a telefóny a neodpovedajú Vám. Telefonický kontakt je tiež príšerný, ak sa aj náhodou dovoláte, vobec neviete, s kým telefonujete, odmietnu sa Vám predstaviť a povedia Vám, že nie sú kompetentní.
Aby ste mi verili, zasieľam Vám odkaz na web stránku, kde píšu podvedení klienti:

http://www.pricemania.sk/diskusia/skusenosti-s-internetovymi-obchodmi/bestcena-sk-t1704.html

http://staznosti.sme.sk/cpas/694/BESTCENA-LLC-wwwbestcenask.html

Chcem týmto len ostatných zákazníkov vystríhať, aby sa vyvarovali nakupovať tovar za výhodné ceny v uvedenom internetovom obchode.

NEKUPUJTE, NEKUPUJTE, NEKUPUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
berto99
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 04.03.11 22:22Odpovedať s citátomNávrat hore

ja by som nakopal do zadku vsetkych co mi radili nakupit v tomto podvodnom obchode. nakupovat tam je riskovat stratu tovaru aj penazi.

zaujimalo ma preco nevedia zakrocit policia aj sudy kazdy sa vyhovara ze nic nemoze robit. kurva vystrielat takychto hajzlov.
srebalat
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.03.2010

PríspevokZaslal: Ne 06.03.11 20:20Odpovedať s citátomNávrat hore

berto99 napísal:
necakaj ze ich este niekedy uvidis. kopa slubov a nic z toho. presne toto iste mam ja aj kolega z prace...

takze po velmi dlhom vracani mi konecne koruny dosli naspet na ucet, moze to byt aj preto, ze to bola mala ciastka (len 7€), ale uz sa u nich asi vyvarujem nakupu ked citam diskusie a staznosti na tuto firmu. vela ludi sa u nich da zlakat na velmi dobre ceny a na zaciatku aj dobry pristup, ale to nevedia co ich caka dalej

AMD Athlon II X3 435 @ Phenom II X4 B35 - CoolerMaster Hyper 212+ Gigabyte GA-MA785G-UD3H Asus EAH5770 500GB Seagate Barracuda 7200.11 SATAII, NCQ, 32MB A-Data 2x2GB 1080MHz/6-9-9-25/2V Seasonic S12 II 430W Thermaltake V3 Black Edition 23,1' LCD Fujitsu Siemens Computers AMILO Display SL3230T Logitech Z-4e Logitech UltraX + Razer Krait + SteelPad QCK mini
ASUS NB K50AB 15.6" HD / AthlonQL64 / 3G / 320GB / AtiHD4570 / Logitech MX518 / Creative T3100
Ipod Touch 8gb
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
berto99
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 07.03.11 1:07Odpovedať s citátomNávrat hore

7 eur je nic poznam ludi ktorym nechcu vratit za panasonicy plazmy aj 1900 eur. ono na nich zrejme dojde coskoro ked zacnu hromadne trestne oznamenia...
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 24

PríspevokZaslal: Po 07.03.11 1:56Odpovedať s citátomNávrat hore

pises tu o tom istom, zacina to byt nezaujimave. Myslim ze staci, ked to napises raz.

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 07.03.11 10:45Odpovedať s citátomNávrat hore

ok beriem na vedomie ale myslim si ze tema uz zaujimavejsia nebude.
masa28
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.07.2011

PríspevokZaslal: Pi 22.07.11 17:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja sa pripajam k teme, v juni som si z dotacie Upsvar na podnikanie kupila cez tuto OHAVNU firmu PC, poslali mi ho bez Windowsu, antiviru a dalsich veci co v nom mali byt, po dlhych telefonatoch som ho poslala spat, slubil ten pan, ktory sa doteraz nechcel predstavit, ze to nainstaluju a odoslu spat, dodali a znova v tom istom stave ako predtym, pan XY mi povedal, ze sa opyta na reklamacnom kolegyni, ze co sa stalo, dalsie 3 dni sa vsak neozval, musela som ho ja urgovat dookola, potom , ze ho mam znova odoslat, ale ja som povedala ze nie, ze oni mi poslu instalacne CD ak chcem ) a ze ak chcem Windows mam zaplatit este 90 €, lebo bola chyba v popise na stranke, cize uz neobsahoval Windows . Peniaze mi odmietaju poslat, kym nenapisem s pravnikom reklamacku a spojila som sa uz so Zdruzenim slovenskych spotrebitelov kde to maju v zaujme riesit.

Co sa tyka tejto firmy tak urcite NEDOPORUCUJEM nikomu !!! Z dotacie nemam PC, ktory mam uvedeny v podnikatelskom plane a teraz si musim vymahat peniaze , aby som mohla kupit dalsi.

SU to podvonici jak svina a budem bojovat o to , aby skoncili na sude !!!!!
berto99
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 23.07.11 20:23Odpovedať s citátomNávrat hore

su to zlodeji a SOIka je na nich kratka lebo maju organizacnu zlozku mimo EU...
Zaslať odpoveď