| Autor | Správa |
berto99
 Užívateľ
 Založený: 09.11.2010 Príspevky: 37
 | Zaslal: Pi 25.02.11 17:10 |   |
no nieco podobne ako nebankovky... inak bestcena=ockosice ti isti ludia. |
| |
  |
 |
frankome
 Užívateľ
 Založený: 04.03.2011 Príspevky: 1
 | Zaslal: Pi 04.03.11 11:41 |   |
Veľa slovenských zákazníkov má veľmi negatívne skúsenosti s internetovým obchodom, ktorý má v názve BESTCENA.Sk (sídlia na adrese Košice, Rozvojová 2). Za týmto názvom sa skrýva firma TyBobo tech LLC, o.z.p. so sídlom Rozvojová 2, Košice. Jedná sa len o organizačnú zložku,
hlavné sídlo je niekde v Amerike.
Pokiaľ klienti budú mať s touto firmou nejaké problémy, nemožu sa odvolať ani na SOI, pretože SOI vyhlásila, že s nimi nemože nič robiť, pretože hlavné sídlo majú v cudzine.
Objednaný tovar Vám občas aj doručia, ale musíte sa modliť, aby nebol pokazený, alebo sa nepokazil v záručnej dobe. Záručný servis Vám tovar odmietne v záručnej dobe opraviť a musíte tovar na vlastné náklady zaslať spat do ich firmy. Na vrátenie peňazí sa oháňajú, že majú 15-dňovú lehotu. Ani po tejto lehote Vám peniaze nevrátia a zákazníci sa možu ísť sťažovať na..... Pokiaľ si u nich niečo objednáte, ochotne s Vami komunikujú mailom, pokiaľ ide o reklamáciu, už poznajú Vaše mailové adresy a telefóny a neodpovedajú Vám. Telefonický kontakt je tiež príšerný, ak sa aj náhodou dovoláte, vobec neviete, s kým telefonujete, odmietnu sa Vám predstaviť a povedia Vám, že nie sú kompetentní.
Aby ste mi verili, zasieľam Vám odkaz na web stránku, kde píšu podvedení klienti:
http://www.pricemania.sk/diskusia/skusenosti-s-internetovymi-obchodmi/bestcena-sk-t1704.html
http://staznosti.sme.sk/cpas/694/BESTCENA-LLC-wwwbestcenask.html
Chcem týmto len ostatných zákazníkov vystríhať, aby sa vyvarovali nakupovať tovar za výhodné ceny v uvedenom internetovom obchode.
NEKUPUJTE, NEKUPUJTE, NEKUPUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| |
  |
 |
berto99
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 04.03.11 22:22 |   |
ja by som nakopal do zadku vsetkych co mi radili nakupit v tomto podvodnom obchode. nakupovat tam je riskovat stratu tovaru aj penazi.
zaujimalo ma preco nevedia zakrocit policia aj sudy kazdy sa vyhovara ze nic nemoze robit. kurva vystrielat takychto hajzlov. |
| |
  |
 |
srebalat
 Užívateľ
 Založený: 27.03.2010 Príspevky: 99 Bydlisko: PP, ZA
 | Zaslal: Ne 06.03.11 20:20 |   |
| berto99 napísal: | | necakaj ze ich este niekedy uvidis. kopa slubov a nic z toho. presne toto iste mam ja aj kolega z prace... |
takze po velmi dlhom vracani mi konecne koruny dosli naspet na ucet, moze to byt aj preto, ze to bola mala ciastka (len 7€), ale uz sa u nich asi vyvarujem nakupu ked citam diskusie a staznosti na tuto firmu. vela ludi sa u nich da zlakat na velmi dobre ceny a na zaciatku aj dobry pristup, ale to nevedia co ich caka dalej  |
_________________ AMD Athlon II X3 435 @ Phenom II X4 B35 - CoolerMaster Hyper 212+ Gigabyte GA-MA785G-UD3H Asus EAH5770 500GB Seagate Barracuda 7200.11 SATAII, NCQ, 32MB A-Data 2x2GB 1080MHz/6-9-9-25/2V Seasonic S12 II 430W Thermaltake V3 Black Edition 23,1' LCD Fujitsu Siemens Computers AMILO Display SL3230T Logitech Z-4e Logitech UltraX + Razer Krait + SteelPad QCK mini
ASUS NB K50AB 15.6" HD / AthlonQL64 / 3G / 320GB / AtiHD4570 / Logitech MX518 / Creative T3100
Ipod Touch 8gb | |
    |
 |
berto99
 Užívateľ
 |
7 eur je nic poznam ludi ktorym nechcu vratit za panasonicy plazmy aj 1900 eur. ono na nich zrejme dojde coskoro ked zacnu hromadne trestne oznamenia... |
| |
  |
 |
Daron
 Administrátor
 Založený: 08.08.2007 Príspevky: 9356 Bydlisko: Michalovce Vek: 24
 |
pises tu o tom istom, zacina to byt nezaujimave. Myslim ze staci, ked to napises raz. |
_________________ I gather speed from you fucking with me | |
      |
 |
berto99
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 07.03.11 10:45 |   |
ok beriem na vedomie ale myslim si ze tema uz zaujimavejsia nebude. |
| |
  |
 |
masa28
 Užívateľ
 Založený: 22.07.2011 Príspevky: 1
 | Zaslal: Pi 22.07.11 17:00 |   |
Ja sa pripajam k teme, v juni som si z dotacie Upsvar na podnikanie kupila cez tuto OHAVNU firmu PC, poslali mi ho bez Windowsu, antiviru a dalsich veci co v nom mali byt, po dlhych telefonatoch som ho poslala spat, slubil ten pan, ktory sa doteraz nechcel predstavit, ze to nainstaluju a odoslu spat, dodali a znova v tom istom stave ako predtym, pan XY mi povedal, ze sa opyta na reklamacnom kolegyni, ze co sa stalo, dalsie 3 dni sa vsak neozval, musela som ho ja urgovat dookola, potom , ze ho mam znova odoslat, ale ja som povedala ze nie, ze oni mi poslu instalacne CD ak chcem ) a ze ak chcem Windows mam zaplatit este 90 €, lebo bola chyba v popise na stranke, cize uz neobsahoval Windows . Peniaze mi odmietaju poslat, kym nenapisem s pravnikom reklamacku a spojila som sa uz so Zdruzenim slovenskych spotrebitelov kde to maju v zaujme riesit.
Co sa tyka tejto firmy tak urcite NEDOPORUCUJEM nikomu !!! Z dotacie nemam PC, ktory mam uvedeny v podnikatelskom plane a teraz si musim vymahat peniaze , aby som mohla kupit dalsi.
SU to podvonici jak svina a budem bojovat o to , aby skoncili na sude !!!!! |
| |
  |
 |
berto99
 Užívateľ
 | Zaslal: So 23.07.11 20:23 |   |
su to zlodeji a SOIka je na nich kratka lebo maju organizacnu zlozku mimo EU... |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|