IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @243
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Registračné sídlo od 40 €

virtuálna kancelária, zasadačky sekretárka, recepcia, parkovanie www.companyhouse.eu

Máte poruchy spánku?

DetoxiPan výrazne zlepší Váš spánok. Japonský výrobok najvyššej kvality. www.detoxipan.sk

PZP Genertel online

Teraz o 5% lacnejšie ako kdekoľvek! Garantovaná najnižšia cena PZP do 31.5.! www.genertel.sk

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Banálny problém v COMODO firewalle

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
sheddow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.04.2011

PríspevokZaslal: Pi 10.06.11 14:48Odpovedať s citátomNávrat hore

Nazdar borci, mám taký malinký problém s comodo. Zablokoval som jednu aplikáciu aby sa mi nepripájala na net a potreboval by som ju odblokovať.. Zablokovať ju nebol problém, no nikde sa v tých neprehľadných nastaveniach neviem dopátrať k nejakému zoznamu bloknutých aplikácií, asi som fakt slepý. Viete mi poradiť ako sa k tomu doklikám? Mám najnovšiu verziu... Podľa mnohých je to vraj top firewall, no mne osobne sa vôbec nepáči, pre mňa je neprehľadný
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
jtbs
Moderátor
Moderátor

Založený: 18.10.2009

PríspevokZaslal: Pi 10.06.11 15:44Odpovedať s citátomNávrat hore

skus: Firewall>Pravidla sietovej bezpecnosti

>>> We salute the rank, not the man!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď