IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @238
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zhodnoťte svoj vklad

s výhodným úročením u nás. Slovenská sporiteľňa. Bližšie k Vám www.slsp.sk

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Huawei Sonic so strieborným O2 Paušálom zaplatíte teraz 2 €! pausal.o2.sk

Nepomáhajú Vám lieky?

Pomôžte vášmu telu v boji s ochorením. Odstráňte jedy z vášho organizmu. www.detoxipan.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Balík zadarmo

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Dzimbo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.04.2007

PríspevokZaslal: Ne 19.12.10 13:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím,

Prednedavnom som objednaval z jedneho eshopu nejake veci (vec), lenze ked ich kurier doniesol, nechcel zato ziadne peniaze, vraj to bolo poslane len tak, takze som neplatil nic. Moze byt z toho nejaky problem, respektive, je to nejako vymahatelne, ak by som to nijak neriesil? Pri baliku nebola absolutne ziadna faktura ani nic, co sa mi tiez nejak nezda...
(poprosim, teraz vynechajte moralnu rovinu)

MB : Intel D946GZIS, CPU : INTEL Core 2 Duo E4500@2,20GHz RAM : Corsair 2 x 1GB 800mhz , VGA : ATI Radeon X1950GT HDD :SEAGATE BARRACUDA 200 GB, DVD-ROM : Optiarc DVD RW AD-7170A, OS : Microsoft Windows XP Professional SP3 PSU : Forton 300W
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Ne 19.12.10 13:10Odpovedať s citátomNávrat hore

skus napisat/zavolat do toho obchodu a uvidis co povedia

walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ne 19.12.10 13:12Odpovedať s citátomNávrat hore

faktúra alebo bloček k tomu priložený mal byť... neplatil si prevodom vopred alebo dačo podobné? vybral si určite možnosť "dobierka"?
výmahateľné... ťažko povedať, porušili hneď viacero pravidiel zásielkového predaja. Ozval sa ti už od nich niekto? Čo je to prosím ťa za obchod? Takéto praktiky nie sú úplne v poriadku...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Dzimbo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.04.2007

PríspevokZaslal: Ne 19.12.10 13:15Odpovedať s citátomNávrat hore

nie, prevodom som urcite neplatil, na 100% tam bola dobierka zaskrtnuta a faktura nebola
ide o obchod www.polovnaoptika.sk, ale myslim ze je to bud zacinajuci, alebo nejaky bytovy eshop, kedze podla cisla objednavky som bol nejaky 70 zakaznik

MB : Intel D946GZIS, CPU : INTEL Core 2 Duo E4500@2,20GHz RAM : Corsair 2 x 1GB 800mhz , VGA : ATI Radeon X1950GT HDD :SEAGATE BARRACUDA 200 GB, DVD-ROM : Optiarc DVD RW AD-7170A, OS : Microsoft Windows XP Professional SP3 PSU : Forton 300W
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ne 19.12.10 13:33Odpovedať s citátomNávrat hore

obchodné podmienky:
citácia:

Okamihom zobrazenia oznámenia o prijatí objednávky vzniká medzi zákazníkom a MV Trade (www.polovnaoptika.sk) kúpna zmluva platná podľa Slovenského právneho poriadku.

citácia:

5, Vlastnícke právo k veci prechádza na kupujúceho až po prevzatí tovaru a zaplatení kúpnej ceny.

Inými slovami, keďže si urobil objednávku, uzavrel si s nimi zmluvu. Podľa piateho bodu však ešte nemáš vlastnícke právo, čiže imho by sa to dalo vymáhať. Od kuriéra si to prevzal, takže by si to mal aj uhradiť.

Inak, ak ti mám povedať na to vlastný názor z pozície manažéra jedného eshopu, tak podobným špekulantským zákazníkom by som odporučil, aby sa skúsili starať sa o vlastný obchod a aby sa stretli s podobným zákazníkom, akým si sa prejavil byť aj ty. Začiatky podnikania sú vždy najhoršie a chyba sa môže stať aj pri už zabehaných obchodoch. Takáto by sa síce nemala, ale aspoň sa ukazuje, na čo človek-zákazník okamžite myslí, akonáhle sa vyskytne príležitosť.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Ne 19.12.10 14:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Dzimbo - vymáhateľné to je, predpokladám, že si kuriérovi podpísal prevzatie zásielky

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď