IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @235
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Poruchy spánku?

DetoxiPan výrazne zlepší Váš spánok. Mnoho pozitívnych ohlasov. www.detoxipan.sk

Koľko platí firma za PHM?

Sledujte náklady za PHM online. Zbavte sa administratívy a ušetrite movys.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Najlepšia diéta

Ako sa dá najľahšie schudnúť? Naučte sa tajomstvo účinnej diéty. www.news2channel.net

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

backtrack backdoor cez wifi

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
webkar
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.12.2008

PríspevokZaslal: Po 18.07.11 13:36Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravím, takže situácia je takáto mam laptop na ktorom beží backtrack5 ten je pripojený na cez wifi na jeden AP u suseda. keď si na ňom vytvorím backdoor príkazom nc -vv -l -p 1234 -e /bin/bash tak síce funguje ale je na vnútornej IP ciže sa nanho môžu pripojiť len tý ktorý sú na rovnakom accesspointe ja to potrebujem tak aby som sa na to mohol pripojiť odvšadial cez puttynu. ale neviem ako urobiť aby sa backdoor vytvoril na externer IPčke resp. ako sa cez puttynu pripojiť na tú vnútornú. vopred díki

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.06.2005

PríspevokZaslal: Pi 29.07.11 11:08Odpovedať s citátomNávrat hore

ma vobec sused ktoremu kradnes signal exernu ip? ak ano, velmi jednoduche riesenie by bolo nastavit mu na routry, ak by si nanom zohnal heslo, nat port, ak to nejde, da sa samozrejme urobit reverzne ssh, nieco v style ked ty sa niekam pripojis tak otvoris tunel a potom opacnym smerom si mozes otvarat porty ake len chces

Zaslať odpoveď