IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @351
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Investujte s rozumom

Servery Cisco UCS vám ušetria 30 percent prevádzkových nákladov www.ucsservery.sk

Potrebujete peniaze?

Jednoduché, výhodné a rýchle pôžičky od spoločnosti Profi Credit! www.proficredit.sk

Systém Windows XP končí

Prejdite na systém Windows 7 s plnou podporou a aktualizáciami! www.Microsoft.sk

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Ste administrátorom?

Zlepšite svoje vedomosti v oblasti správy sietí na našich kurzoch! www.gopas.sk

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
brmbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.01.2009
Vek: 31

PríspevokZaslal: St 04.11.09 18:06Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.avatarmovie.com/
pokial mate zaujem si pozrite toto, ja z takychto filmov proste tecem a strasne mi to priopomina nejaku pc game ale neviem si spomenut aku, ale pocitacova technika tam je podla tych ciastocnych scen a zaberov namakana

//kedze sa to toci okolo jedneho filmu,
tak som si to dovolil premenovat, f4r0

neposkytujem poradenstvo cez SS, skype ani ICQ, na takéto veci je tu toto skvelé forum... ďakujem za pochopenie
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Qpkqkma
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.09.2007
Vek: 18

PríspevokZaslal: St 04.11.09 19:25Odpovedať s citátomNávrat hore

asi ti to pripomina UT nie? Tam su podobne lietadla alebo ako to nazvat......
inac ten film si pojdemurcite kuknut, vyzera to dobre.

br4n0
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 22.03.2007

PríspevokZaslal: St 04.11.09 19:37Odpovedať s citátomNávrat hore

brmbulko123 napísal:
strasne mi to priopomina nejaku pc game ale neviem si spomenut aku,

Povedal by som, že úplne vykradnutý Albion. Ešte aj mimozemské postavy sú podobné.

TricK
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 07.09.2007

PríspevokZaslal: St 04.11.09 23:55Odpovedať s citátomNávrat hore

vyzera to neskutocne dobre to si urcite pozrem ale v CZdub
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
brmbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Št 05.11.09 8:12Odpovedať s citátomNávrat hore

s tymi hrami ste sa trafili ale este nieco mi to pripomina, kua neviem si spomenut, uz mi to mata v hlave dva dni
to trick: veru uz sa neviem dockat, ale premiera celosvetovo v decembri, tak CZ dub asi tak za polroka hadam, takze pocitam nejako koniec aprila az maj a mozno sa mylim a bude to vo februari nadabovane, to by bolo skvele, vyhoda pre ludi s dobrou znalostou ENG, skoda, ze medzi nich nepatrim
to br4n0: no ono nie su to mimozemske postavy, pokial som dobre pochopil dej toho filmu iba z ukazok a trailerov, amici zas nieco objavili a povolvaju svojich vojakov-veteranov, ktory utrpeli zranenia v nejakom tom vojenskom konflikte a nenia ich nejakou technologiou na tych "modrakov" alebo nieco v takom slova zmysle, ale to su iba moje dohady a mozno sa mylim
to Qpkqkma: urcite sa oplati tento snimok zhliadnut, rezia Cameron, ved to je meno samo o sebe, ved jeho Terminator 2 a Titanic dlho odolavali vo svetových rebríčkoch najdrahších filmov a zarobili neskutocne prachy
jednoducho sa uz neviem dockat ani ja a dufam, ze film AVATAR bude jeden z dalsich nadupanych trhakov s prispenim pocitacovej animacie, ktora pri zhliadnuti iba zatial trailerov, aspon mne, vyraza dych

neposkytujem poradenstvo cez SS, skype ani ICQ, na takéto veci je tu toto skvelé forum... ďakujem za pochopenie
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
shelner
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.10.2009

PríspevokZaslal: Št 05.11.09 14:35Odpovedať s citátomNávrat hore

Podľa toho traileru to vyzerá skvele... musel to byť drahý film...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
brmbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Št 05.11.09 18:47Odpovedať s citátomNávrat hore

shelner napísal:
Podľa toho traileru to vyzerá skvele... musel to byť drahý film...

rozpocet som nevidel a ani som ho nikde nejako nepostrehol ale pri tych scenach.... urcite to nestalo par dolácov

Toxi
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 29.12.2008

PríspevokZaslal: Št 05.11.09 19:21Odpovedať s citátomNávrat hore

fu uz ma to prestava bavit , hry s tematikou buducnosti , neviem ake vyspele zbrane , dalej strategie , co uz ani niesu strategie , lebo uz ani nevies kto s kym bojuje , a este aj film vyzera to aj dobre a to tym vojenskym , ale zle tymi potvorami ... Tu sa nedockam asi od niejakych game autorov , hru tematu Stredovekeho , z postavy vojaka , kde vidis mec , luk , sekeru atd... a bojujes absolutne za jedneho vojaka proti milionom a aj s tebou su miliony ... toto by ma bavilo :Dnapr. ze na hradbach a naraz bitka
Thomas4492
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.05.2008

PríspevokZaslal: Št 05.11.09 19:27Odpovedať s citátomNávrat hore

to brmbulko123: Približný rozpočet na výrobu filmu, teda nepočítajúc náklady na marketing, je $190 miliónov USD.
- Nápad na film vzniknul v hlavě Jamese Camerona na konci 90 let. Při plánované premiéře v roce 1999 by ale rozpočet přesáhl 400 miliónů dolarů, což studia nepřipustila.
-a tu sú ešte nejaké zaujímavosti: http://www.csfd.cz/film/228329-avatar/zajimavosti/
každopádne brutál film teším sa aj ja.

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Št 05.11.09 20:42Odpovedať s citátomNávrat hore

Thomas4492 napísal:
to brmbulko123: Približný rozpočet na výrobu filmu, teda nepočítajúc náklady na marketing, je $190 miliónov USD.
- Nápad na film vzniknul v hlavě Jamese Camerona na konci 90 let. Při plánované premiéře v roce 1999 by ale rozpočet přesáhl 400 miliónů dolarů, což studia nepřipustila.
-a tu sú ešte nejaké zaujímavosti: http://www.csfd.cz/film/228329-avatar/zajimavosti/
každopádne brutál film teším sa aj ja.

tak nech sa paci, Thomas4492 to tu krasne vysvetlil, super a dik za link, uz aj zhavim

jano1507
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.04.2008

PríspevokZaslal: Po 09.11.09 12:01Odpovedať s citátomNávrat hore

no tento film je jednoznacne peckovy... Hlavne si ho pozrite v 3D Vlastnici nVidia 3D Vision to mozu skusit aj doma je to peckove
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
brmbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Po 09.11.09 19:34Odpovedať s citátomNávrat hore

skoda nvidia 3D vision nemam, moze to byt fakt super cez to

SevaN
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 17.09.2009

PríspevokZaslal: St 18.11.09 18:38Odpovedať s citátomNávrat hore

btw:ani ja ne,ale moze to vyzerat dobre,ale pocul som aj o tom ze je to o nicom a viac ako hodinu pri tom nevydrzis lebo to vraj mrte zere oci,neviem ci je to pravda
k filu:vyzera to celkom slusne
prandof
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 27.12.2007

PríspevokZaslal: St 18.11.09 18:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Nerozumiem, čo je na tých filmoch také drahé, keď trištvrte filmu spravia na počítači. Inak to vyzerá super, perfektná grafika.
brmbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: St 18.11.09 19:20Odpovedať s citátomNávrat hore

tak hadam p. Cameron by nam to mohol vysvetlit asi tak na svateho dindi, vyzera to genitalne...... hmmm teda genialne

Zaslať odpoveď