IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @215
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zhodnoťte svoj vklad

s výhodným úročením u nás. Slovenská sporiteľňa. Bližšie k Vám www.slsp.sk

Dali sme si poradiť

Naše peniaze sa zhodnocujú. A vám? www.partnersgroup.sk

Ochrana Vašich nákladov

Koľko Vás stojí tlač nepracovných dát? Odoberajte zdarma ICNews a zistíte viac. www.infoconsult.sk

Nepomáhajú Vám lieky?

Pomôžte vášmu telu v boji s ochorením. Odstráňte jedy z vášho organizmu. www.detoxipan.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Autoradio a pripojenie s PC zdrojom

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
KocuR
Moderátor
Moderátor

Založený: 14.12.2005
Vek: 25

PríspevokZaslal: So 05.02.11 18:23Odpovedať s citátomNávrat hore

. - toto je bodka, oddeľuje vety
, - toto je čiarka, rozdeľuje vetu na logické celky
Je dobré ich používať, bez nich je niekedy text dosť ťažké pochopiť. V tvojom prípade je pochopiteľnosť niekde na úrovni 15%.

Nechápem načo vlastne chceš to rádio, mp3 ti počítač prehrá, cédečka ti prehrá, rádio si pustíš cez internet...

AthlonX2_3800+@1.1V;ZalmanCNPS7500AlCu;MSI_K9N_Platinum;4G_DDR2;GF7600GS@620/1100;320GB;tuned_LC_Powa420W;silenced_A+Trooper;2xNoctuaNF-S12;tuned_Audigy;SamsungSM2033;LogiMedia+G5;tkaudio_poweredbyTVM(for now)
AthlonII_255@1,125V;BEboxCooler;MSI760GM-E51;2G_DDR3;160GB;tuned_Fortron400W;tuned_hovnocase;AC12025;AcerAL1916W;GeniusSP-HF1250x;DeLux_keyboard;MSmouse
LenovoG550:C2D_T6500;G105m;4G_DDR3;320GB;LogiM705;PortaPro ... ... ... internet & IPTV connection by Antik (70/70Mbps)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
IntelSK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.06.2007

PríspevokZaslal: So 05.02.11 18:52Odpovedať s citátomNávrat hore

no hej !
Ale tak chcem to tak možno sa mi to v živote použijem.A už som to zapojil červený som spojil zo žltým a zapojil na zdroj pomocou molexu.
Radio ide len zvuk nie jeden reprak som som zapojil na kable fialove(to je pravy zadny v aute) ale to je jedno . Len nechapem preco to nehra
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
petr1991
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.01.2011
Vek: 19

PríspevokZaslal: Ut 22.03.11 20:38Odpovedať s citátomNávrat hore

Tie autoradia na PC je sice dobra vec, ale:
ked vypnes PC / zdroj z PC, tak sa ti vymazu z pamati naladene stanice a jak to pustis znovu, musis znovu ladit... Da sa to vyriesit stand-by zdrojom (ktory do autoradia dodava nonstop 12V) ale teraz to tu nebudem rozoberat. Mozno keby bol zaujem...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď