|
 | | |
| Autor | Správa |
MORPHIUM
 Užívateľ
 Založený: 04.05.2009 Príspevky: 7
 | Zaslal: Ne 17.05.09 21:38 |   |
Prosim vas, profici, nevyznam sa velmi do pocitacov, mam laptop HP pavilion tx 2130 ea, (ak bude treba viac udajov poskytnem) a problem je v tom, ze ked vlozim dvd , tak autoplay sa spusti velmi velmi neskoro..cca 6-10 minut....
BIOS mam aktualizovany, aj som skusal odinstalovat a opat nainstalovat dvd ovladace...a furt.... napriklad ked som isiel napalovat cez nero8, otvoril som nero, otvoril som mechaniku na dvd, vlozil dvd, zadal som ze vytvaranie videa, atd, spustil napalovanie, a autoplay s moznostami co chcem robit s dvd sa mi spustil takych 5 minut po zacati napalovania( resp. zacatia dekodovania)....v com je problem? virus nemam ( podla nod32 skanovania ).
Toto neni normalne.... vopred dakujem ... |
| |
  |
 |
Preston Marlow
 Užívateľ
 Založený: 29.03.2009 Príspevky: 3091 Bydlisko: Banská Bystrica
 | Zaslal: Ne 17.05.09 21:52 |   |
precitaj si pravidla fora a nezabudni dat aj info o instalovanom OS. |
_________________ NB ASUS NJ71 core i5, ATI 5730 1GB, 4GB RAM 1066 MHz-načo hrať sračku Medal of Honor,keď môžme hrať Bad Company 2!
monitor: HP LP2475w S-IPS | |
    |
 |
MORPHIUM
 Užívateľ
 Založený: 04.05.2009 Príspevky: 7
 | Zaslal: Po 18.05.09 11:24 |   |
operacny system mam windows vista sp1 home premium...nie som profik v pocitacoch...pokial potrebujes viac info napis ss.. a v com som porusil pravidla?  |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |