IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @464
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

inhodinky.sk, hodinky pre Vás

Excelentné hodinky, excelentné ceny Širkoký výber značkových hodiniek www.inhodinky.sk

Hodinky - zásielkový predaj

Už o 2 dni môžete mať hodinky na Vašej ruke! CASIO, SEIKO, LORUS, 4YOU. www.casallia.sk

Nový Nivea Sun Kids

Nový hypoalergenný krém pre deti. Minimalizuje vznik slečnej alergie. Nivea.sk/sun

Hry - obchod ProGamingShop.sk

Obrovský výber hier na PC a konzoly za neskutočne nízke ceny. Skladom. www.progamingshop.sk

Potrebujete hotovosť ?

Jednoduché, výhodné a rýchle pôžičky od spoločnosti Profi Credit! www.proficredit.sk

automaticke nastavenie jasu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Luigy88
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.09.2009

PríspevokZaslal: St 01.09.10 20:08Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobry den.
Vlastnim notebook Lenovo Y 560 , a dnes mi notebook zacal robit to , ze po priblizne 20 sekundach sa automaticky nastavi jas obrazovky podla aktualnych svetelnych podmienok . To mi strasne nevyhovuje , niekde na nete som nasiel , ze staci odinstalovat prislusnu aplikaciu ktora riadi nastavenie svetlosti , a automaticke nastavenie jasu sa vypne.
Neviete prosim ktory je ten ovladac , nechcem odinstalovavat program, ktory moze byt dolezity.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Pistuk_14
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.06.2009
Vek: 18

PríspevokZaslal: St 01.09.10 20:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Ked dobre viem tak ta aplikacia sa vola Power4gear na Asuse tak mam.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.01.2008

PríspevokZaslal: Št 02.09.10 11:09Odpovedať s citátomNávrat hore

nez odinstalovat skusal by som pohladat, kde to automaticke prisposobovanie vypnut. inak to nie je zla vlastnost ked sa ti prisposobuje vonkajsiemu okoliu

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.09.2009

PríspevokZaslal: Po 06.09.10 10:32Odpovedať s citátomNávrat hore

Taku aplikaciu tam zial nemam ....
Tak mne ta vlastnost vyslovene prekaza , hlavne pri umelom svetle (pod lampou) sa jas maximalne znizi a s notebookom sa neda ani pracovat....
Preto prosim ak niekto vie ako sa to da vypnut , nech napise... Velmi by to pomohlo.
Dakujem
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď