|
 | | |
| Autor | Správa |
yossarian
 Užívateľ
 Založený: 03.01.2006 Príspevky: 589 Bydlisko: Trenčín Vek: 22
 | Zaslal: Po 26.01.09 15:36 |   |
Ahoj, mám ASUS X59SL včera večer sa mi stala divná vec.Book bol vypnutý a zavretý, zapol som ho, a pri otváraní niečo cuklo alebo puklo v pravom klbe displeja.Neprikladal som tomu nejakú velkú vadu, no ale potom som zistil že odvtedy to cuká v tom klbé vždy pri otváraní a pri určitom uhle pod ktorým je disp. sa zjaví taký pásik o hrúbke jednoho riadku pixelov cez celú dlžku dispu.Skúsil som print screen a tam nebolo nič, takže to bude asi vada kontaktu v tom klbe. Ešte som si všimol že jak je spojené predné a zadne víko dispu tak pri tom spomínanom pravom klbe je ako keby ten spoj rozpojený a nejde spojiť ani pritlačením (skúšal som len rukou pre istotu)..Moja otázka, reklamovať? nemáte niekto alebo nemali ste podobný problém a ako ste to vyriešili?diky
btw teraz som skúsil či má ten klb vôľu, a má vcelku veľkú vôlu, kamarát vraví že by mohla byť pružinka v klbe vyskočená alebo pokryvená ale ja neviem...
Tu je fotka toho spoja...
http://www.obrazok.eu/viewer.php?file=umu3o0lm7g03wzigmolg.jpg |
_________________ PC: MB: ASUS P5KPL GPU:Intel GMA X3100 CPU: Intel Celeron Dual-Core E3300 - 2.50GHz RAM:2GB Patriot DDR2 HDD: Western Digital 320GB SATA2, WD 40GB
NB: ASUS X59SL HDD:Western Digital 320GB SATA2 RAM:3GB DDR2 CPU:Intel C2D T5450 1.66Ghz GPU: ATI Radeon HD3470 256MB
MT: Sony Ericsson Xperia X8,Qualcomm MSM7227 600mhz CPU+ adreno 200, 8GB microSD, Koss Porta Pro | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |