IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @121
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Aj ty si hokejový odborník?

Neseď iba pred televízorom a dokáž s vlastným tímom, že na to máš. www.hrajhokej.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Auto žiarovky - dobré ceny

Vyššia svietivosť, dlhšia životnosť. Lepšie osvetlenie pre vyššiu bezpečnosť. www.autok.sk

asus supremefx a predny panel

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
johny128
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 09.05.2005

PríspevokZaslal: Po 09.07.07 12:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahoj
Podarilo sa niekomu na supremefx (napr na commando,striker atd) sprevadzkovat aj predny panel na skrinke ? Na tej zvukovke su 10-1 AAFP1(front panel) piny, akurat nikde na nete, ani v manualy sa nepise ktory pin je na co z predneho panela mi ide zvazok 2 l-out, 2x r-out, mic power atd..

A nech skusam ten 4 piny na sluchatka pripojit ako kolvek(skusal som to podla manualov na ine dosky, ako sa zapajaju pri ac 97 atd) , podarilo sa mi maximalne ze pocujem puknutie pri zapojeni sluchatok, ale zvuk to nevyda ani nahodou. V biose je fp povoleny
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
konecjaponec
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.01.2008

PríspevokZaslal: Pi 18.01.08 19:50Odpovedať s citátomNávrat hore

No mne to ide bez problemov - prave teraz som to skusil zapojit. Doska Striker Extreme - a na zapojenie predneho panelu v skrinke som pouzil konektor Azalia (teda nie ac97) - neviem v com je rozdiel medzi ac97 a azalia lebo tvar konektoru je rovnaky - proste som si tipol ktory tam dat a ide to.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď