|
 | | |
| Autor | Správa |
johny128
 Čestný člen
 Založený: 09.05.2005 Príspevky: 1326 Bydlisko: - - -
 | Zaslal: Po 09.07.07 12:12 |   |
Ahoj
Podarilo sa niekomu na supremefx (napr na commando,striker atd) sprevadzkovat aj predny panel na skrinke ? Na tej zvukovke su 10-1 AAFP1(front panel) piny, akurat nikde na nete, ani v manualy sa nepise ktory pin je na co z predneho panela mi ide zvazok 2 l-out, 2x r-out, mic power atd..
A nech skusam ten 4 piny na sluchatka pripojit ako kolvek(skusal som to podla manualov na ine dosky, ako sa zapajaju pri ac 97 atd) , podarilo sa mi maximalne ze pocujem puknutie pri zapojeni sluchatok, ale zvuk to nevyda ani nahodou. V biose je fp povoleny |
| |
  |
 |
konecjaponec
 Užívateľ
 Založený: 18.01.2008 Príspevky: 1
 | Zaslal: Pi 18.01.08 19:50 |   |
No mne to ide bez problemov - prave teraz som to skusil zapojit. Doska Striker Extreme - a na zapojenie predneho panelu v skrinke som pouzil konektor Azalia (teda nie ac97) - neviem v com je rozdiel medzi ac97 a azalia lebo tvar konektoru je rovnaky - proste som si tipol ktory tam dat a ide to. |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |