IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @117
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

OPIS Engineering, s.r.o

Prevodovky, bonfiglioli , elektromotory tlmiče rázov, frekvenčné meniče, spojky www.opis.sk

Chcete si kúpiť auto?

Vyskúšajte rýchlu bezúčelovú pôžičku PROFI CREDIT bez dodatočných poplatkov. www.proficredit.sk

Skúsili ste už PPC reklamu?

Zaregistrujte sa zadarmo na Etarget a vytvorte si svoju vlastnú online Kampaň. www.etarget.sk

Schudnite za týždeň

Je to skutočne najlepšia a zdravá voľba na zbavenie sa nadváhy www.news2channel.net

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Asus Radeon 9200 SE/TD 128MB Video Card

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
matua1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.01.2011

PríspevokZaslal: Pi 28.01.11 14:43Odpovedať s citátomNávrat hore

Hladam driver pre garaficku kartu Asus Radeon 9200 SE/TD 128MB Video Card uz som hladal asi vsade lebo som preistaloval operacny system a pise ze graficky adapter nie je naistalovany keby ste mi vedeli poradit budem velmi rad .. dakujem ..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
mino_85
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 18.08.2010

PríspevokZaslal: Pi 28.01.11 15:01Odpovedať s citátomNávrat hore

na stránkach ATI by si to mal nájsť.
aký máš operačný systém?

// pridané po 3 minútach od posledného príspevku

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
tu treba specifikovať v ponuke či ide o destokpovú grafiku, vybrať sériu, typ a operačný systém a malo by ti to vyhodiť driver aký potrebuješ.

MB: Gigabyte P67A-UD4 B3; CPU: INTEL Core i5 2500K @ 4,5 GHz; CPU cooler: Alpenföhn K2; RAM: 16 GB Corsair Vengeance 1600 MHz Low Profile White 1,35V /4x4 GB/ ; VGA: Gigabyte GTX 570 SuperOverclock; PSU: COUGAR GX 600; System SSD: Samsung SSD 830 128GB; Data HDD: Samsung SpinPoint F3 1 TB; Case: Fractal Design Define R3 Black Pearl; Case fans: Intake - 3x Noiseblocker Multiframe M12-S1 @ 600 rpm, Outtake - 1x Noiseblocker Multiframe M12-S2 @ 900 rpm; Fans regulator: Scythe Kaze Master 5.25" Black; LCD: 23" Samsung PX2370, Keyboard: Microsoft SideWinder X4 SK, Mouse: SteelSeries Ikari Laser; Mouse pad: SteelSeries QCK Mass; Audio: Creative GigaWorks T20 Series II

prosím, nepýtajte si rady cez súkromné správy, iba v témach na fóre. ďakujem.
matua1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.01.2011

PríspevokZaslal: Pi 28.01.11 16:25Odpovedať s citátomNávrat hore

ja mam win 7 a na ten asi nejde ani ta graficka bo sa mi pokazil xp ta som naistaloval 7 bo som myslel ze to bude lepsie a secko mi ide len nevie mi najst graficku ...
Zaslať odpoveď