|
 | | |
| Autor | Správa |
ozzy7
 Užívateľ
 Založený: 15.03.2011 Príspevky: 2
 | Zaslal: Ut 07.06.11 12:36 |   |
Chcem sa opytat na radu od niekoho,co ma,alebo sa vyzna do pocitacov ASUS,so zakladnou doskou,co ma integrovanu graficku kartu.Ta doska je tento typ:ASUS P4V8X-MX (3PCI, 1AGP,2DDR DIMM Audio V ).Problem je v tom,ze som dokupil inu graficku kartu,pasuje tam,ale ked ju vlozim, tak monitor nejde vobec.V BIOSE treba nieco zmenit,aby sa vypla ta integrovana graficka karta (VIA/S3G UNICROME PRO). Ta kupena GK je: Nvdia Riva RS0503-743(TNT2 M64 32MB AGP VGA) To mimo zatvorky je napisane na vrchu karty a to druhe co je v zatvorkach je na zadnej strane karty nalepene.PROSIM O RADU VYSLOVNE TOHO,kto ma ten pocitac,alebo sa naozaj vyzna.Dakujem. |
| |
  |
 |
jtbs
 Moderátor
 Založený: 18.10.2009 Príspevky: 7039 Bydlisko: Žilina
 | Zaslal: Ut 07.06.11 12:52 |   |
Nezakladaj 2x rovnaku temu, druhu som hodil do kosa
Vytiahni manual od dosky a pohladaj moznost vypnutia integrovanej grafickej karty. Ano, tato moznost sa v biose vacsinou nachadza, pohladaj nieco typu "on-board video card " alebo nieco v tom zmysle a zvol moznost disable.
Ak tam nie je, moznost resetovat bios alebo odstranit ovladace k integrovanej grafike
// pridané po 6 minútach od posledného príspevku
pozeram, ze tam mas polozku primary graphic adapter, mas ju nastavenu na AGP?
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/sock478/P4V8X-MX/e2227_p4v8x-mx.pdf |
_________________ >>> Prehľad chladičov pre procesory >>> Prehľad grafických kariet >>> Ako si poskladať počítač >>> My favourite list
>>> SS-500ET-F3 M4A785T-M 2x2GB Athlon-240 Hyper212+ HD4850 4,25TB W2243T W7-x64 >>> Samsung-PL60 Samsung-S5230
>>> We salute the rank, not the man! | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |