IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @070
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Lepšie vzťahy so zákazníkmi

väčšiu kontrolu nad firemnými procesmi získate so softvérom Sunsoft.CRM crm.sunsoft.sk

Sídlo spoločnosti od 40 €

prestížna adresa, zasadačky, pošta, sekretárka, recepcia, parkovanie www.companyhouse.eu

Nový Ambi Pur Fresh Air

Odstráňte nepríjemný zápach a môžete voľne dýchať. youtube.com/AmbiPur_SK

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

asus m2n4-sli

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
flip
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.04.2009
Vek: 17

PríspevokZaslal: Št 26.01.12 22:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Dnes som vymenil dosku MSI K9VGM - V za túto asus m2n4-sli. Resetoval som BIOS na tej novej. No Win nenabotuje. Začne bootovať , hodi na sekundu bluescreen a reštartuje.Nejde to ani v safe mode . Asi treba preinštalovať WIN7 . Ale pred tým sa vás chcem opýtať či náhodou netreba len niečo nastaviť v BIOSe .

Computer 1:MB:ASUS M2N4 - SLI Procesor:AMD Athlon X2 4000+ 2.1Ghz EEGraficka:ASUS EAH5770 1GB RAM:4GB 4X1GB Dual ChanelHDD:320GB Western Digital + 1000GB SamsungZdroj:Fortron Blue Storm II 500W Monitor:22˝ LCD Fujitsu Siemens D22W-1Reproduktory:2.1 Speed Link SL-8231 GravityOS:Windows 7 Professional SK 32-bit
Computer 2.:Procesor:Pentium 4 1.4Ghz Grafická:GeForce MX 400 64mbRAM:512MB HDD:20GB MAXTOR + 40GB SamsungReproduktory:2.1 TEAC X-30OS:Windows XP ProfessionalMobili:Orange San Francisco
92% teenagerů poslouchá a žije podla Hip-Hop,Jestliže patříš mezi zbylých 8%, dej si tuto větu do podpisu
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
radoDM
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.05.2008

PríspevokZaslal: Št 26.01.12 22:16Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som mal nieco podobne,nevzalo boot win7,vobec,takze som to riesil asi tak,ze som nainstaloval win7 priamo,a potom som odstranil winxp,a slo to,ale mne sa zda ,ze niektore dosky nesu stavane na win7,mozno sa to da cudne co pisem,ale to mi jedine napada.
ujo zigo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.08.2011

PríspevokZaslal: Št 26.01.12 23:07Odpovedať s citátomNávrat hore

ak rozumiem ty si na hdd nechal ten stary win co si mal na starej doske? nepojde to, musis win nahodit znova
radoDM
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.05.2008

PríspevokZaslal: Pi 27.01.12 18:56Odpovedať s citátomNávrat hore

mne to fungovalo,lebo cez boot mi win7 nezobralo,tak som to urobil ako som uz spominal.
Zaslať odpoveď