|
 | | |
| Autor | Správa |
Spiritof69
 Užívateľ
 Založený: 31.10.2008 Príspevky: 702 Bydlisko: Humenné
 | Zaslal: Pi 26.12.08 14:44 |   |
Zdravím mám taky problem so zvukom popíšem vám to
pred 2 mesiacmi som kupil s druhej ruky dosku a procak nainštaloval som to všetko windows sp2 ovladače od dosky a grafiky no pri počuvani hudby alebo prezerani videa sa mi zajakaval zvuk respektíve zasekával seknutie zvuku trvalo v rozmedzi 0.2 sekundy no niekedy to boli aj 2 sekundove seknutie a pri prezerani videa sa sekal aj obraz... háčik je v tom že pri hrách som to nezaregistroval možno to robi ale nevšimol som si to neake chyby zvuku alebo čo ,,, tak som sa naštval a preinštaloval windows znova som všetko nahodil a problem skončil všetko mi bežalo pekne hudba videa no problem až do včera... opäť som bol núteny preinštalovať win a problem začal znova dnes som preinštaloval windows a nepomohlo to... prosim pomôžte mi kde môže byť problem ((( dosku mam Asus m2n32 sli deluxe wirelles edition procak athlon 5000
môže byť problem so zvukovkou ? keď sa sekaju aj videa spolu so zvukom ? alebo to bude skôr grafika ---- alebo nebodaj doska
v čase ked mi to šlo dobre som nemal nič ine nainštalovane ako teraz čiže ja fakt neviem kde je problem ked to už bolo vpohode |
| |
  |
 |
Qpkqkma
 Užívateľ
 Založený: 02.09.2007 Príspevky: 5319 Bydlisko: Žilina Vek: 19
 | Zaslal: Pi 26.12.08 14:53 |   |
Ja by som kukol na teploty CPU, VGa, rmky otestoval memtestom. |
_________________ Station: HP G62-450EC - Intel Core i3 350M, AMD HD6370 512MB, 3GB DDR3 RAM, 500GB WDC 5400rpm, 15.6" 1366x768
Equipment: Lexicon Aplha, AKG K450, HTC Desire S, Xbox 360 250GB - iXtreme LT+ 2.0
I dream. I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it.
I’m the outsider, looking in. | |
     |
 |
Spiritof69
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 26.12.08 15:32 |   |
dal som testovať ramky, a teploty sú vpohode,,, cpu 45 v kľude a gpu 48 v kľude v záťaži mám zvyčajne gpu okolo 60
Tak mam 2gb ramku No v programe čosi píše že 789 mb musi byť voľnych tak som dal odtestovať 1000mb ramky a nenašla sa ani jedna chyba napada ťa niečo ine ? :-( |
| |
  |
 |
zmija31
 Užívateľ
 Založený: 07.04.2006 Príspevky: 3072 Bydlisko: Nitra
 | Zaslal: Pi 26.12.08 16:58 |   |
mno teplotami to nebdue urcite, ak si skusal memtest a vsetko ide tak ani v ramkach, no skus si pozicat ramky, a poskusaj ich, ale maj zaplneny len jeden slot, potom skus vymenit grafiku alebo skus integorvanu grafu i ked myslim ze to grafou nebude tiez, a a aku mas zvukovku? pouzivas tu na doske?? skus aj tu vymenit, a ked nie... tak newim.. asi doska.. |
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo .... | |
    |
 |
Spiritof69
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 26.12.08 17:16 |   |
hej tú šuntovicu Soundmax integrovanu zvukovku,... a dúfam že to doska nebude lebo ma porazi... idem kupovať akurat grafiku. zvuk tak uvidim... ale vieš veľmi čudne je že to najprv nešlo pred mesiacom potom išlo 3 týždne vkuse a až ked som pred včerom preinštaloval windows tak to prestalo isť a zase blbne zvuk
nieje neaky soft na test dosky ? do prdele  |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |