| Autor | Správa |
Harrynko
 Užívateľ
 Založený: 02.01.2009 Príspevky: 12
 | Zaslal: Pi 02.01.09 16:32 |   |
Mam integrovanu sietovu kartu na tejto maticnej doske a nemozem na nu naist driver pre XP ... predistalovany system na nej bol vista a tam ovladac bol ... ak by ste niekto vedeli kde najdem ovladac na xp bol by som vam fakt vdacny ... dik |
| |
  |
 |
Jonny_Pasta
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 08.12.2008 Príspevky: 183
 | Zaslal: Pi 02.01.09 16:37 |   |
preco si menil OS z visty na XP??? |
| |
  |
 |
Harrynko
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 02.01.09 16:39 |   |
Bo mne vysta absolutne nevyhovuje ... stranse vytazuje pamet ... a kvoli tomu nebudem kupovat novu ram ... na kazdy program potrebujem tym padom cca raz taku pamet .. |
| |
  |
 |
Jonny_Pasta
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 08.12.2008 Príspevky: 183
 | Zaslal: Pi 02.01.09 16:41 |   |
ale prosim ta... vidis a koli takymto veciam sa to oplati. mozno ta karta na XPcko drivery nema... vista podporuje viac veci a ma zabudovanych viac driverov... nechapem preco to menia na XP.. |
| |
  |
 |
Harrynko
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 02.01.09 16:43 |   |
vsetky ostatne ovladace mi naslo xpcko samo az na tento jeden ... a uz som na nej xp mal a islo normalne ... |
| |
  |
 |
Axwell
 Užívateľ
 Založený: 07.03.2007 Príspevky: 774
 |
toto nechapem, v prvom rade ak ti XP najde univerzalny ovladac, tak to neni OK, to ze pre sietovku nenaslo, je bud, ze nemas dobre ovladace na doske. No a k viste iba tolkoto:
-> Vista dnes je uplne o inom ako volakedy, samozrejme SP1 + vsetky aktualizacie + ladenie aspon trochu... a bezi to riadne a lepsie ako XP...
-> Ak vista tak jedine x64, x64 je nieco uplne ine ako klasicka 32bitova verzia, ako keby to ani vista nebola
-> A s tou pamatou, to nemyslis vazne ? Vista ti zobere iba tolko pamate, kolko treba + ti s pamatou naraba na dalsie vyuzitie v hrach... Nad 2GB ziadny problem, idealne 3GB.
Existuju vsak verzie lamka a vista a lamka a xp, raz o tom napisem nejaky dobry clanok podla mna to bude zaujimat vela ludi... |
| |
     |
 |
Harrynko
 Užívateľ
 |
1. ako si povedal 3GB stacia a mi co 3gb nemame tak asi moc s tym nespravime
2. tento pocitac neni stavany na vistu to len predajca ju vsade tlaci a to len 32bitovu verziu
3. ohladne tych ovladacou ja nemam xp univerzal ale to co som mal k notasu takze tam tych ovladacou moc neni preto som ho hladal a musel som manualne stiahnut vsetky ovladace a nie len tento. Tento som nevedel len naist.
4. uz som nasiel takze mozete lock |
| |
  |
 |
|