IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @927
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

PZP Genertel online

Teraz o 5% lacnejšie ako kdekoľvek! Garantovaná najnižšia cena PZP do 31.5.! www.genertel.sk

BISHOLIN už aj na Slovensku

Unikátny preparát na pohybové ochorenia: reuma, svaly, šľachy ale aj iné problémy www.detoxipan.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

Najlepšia diéta

Ako sa dá najľahšie schudnúť? Naučte sa tajomstvo účinnej diéty. www.news2channel.net

Asus K8N

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
misiak2222
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.10.2006

PríspevokZaslal: Ut 31.10.06 20:59Odpovedať s citátomNávrat hore

sorry ze zakladam dalsiu temu,ale kebyze viem aka je tato doska nikdy by som ju nekupil.
zapajam novy HDD sata a mam zapojeny aj primary slave ata.
sata je na doste delena ako third MASTER a four MASTER.
doska dava prednost primary slave ata ako third master sata.
je to normalne?
viem ze nevidite problem,staci zmenit nadstavenie boot hdd.to som spravil,predvolim satu a vsetko slape.
az kym nezapojim prenosny usb hdd.
akonahle zapojim prenosny usb hdd tak mi zmeni nadstavenie boot na primary slave ata.
jedina moznost je nenechat prenosny hdd zapojeny.musim ho pripojit pod win skopcit veci a pred vypnutim nezabudnut odpojit.akonahle ho pred vypnutim neodpojim zmeni boot.
keby som to vedel kupim HDD ata.ved nejaky rozdiel v rychlosti tam nieje.
hrozne riesena doska
dik za nazory
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
vandal666
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.10.2005

PríspevokZaslal: St 01.11.06 12:54Odpovedať s citátomNávrat hore

mne to robi takisto - nastavim SATA HDD na primarny, no akonahle zapojim nejaky PATA HDD tak mi zmeni boot tak, ze primary sa stane PATA a secondary SATA... asi to robi vacsina MB takto, nevidim v tom ziadne problem

MB: Gigabyte 890FXA-UD5 | CPU: AMD PHENOM II X6 1075T BOX 6MB + AC freezer 7 PRO rev.2 | RAM: DDRAM3 2x2GB Corsair XMS3 1600 CL9 | VGA: Powercolor Radeon HD 6850 1GB GDDR5(256bit) 775MHz 1000MHz @ 850MHz 1100MHz | HDD: 640GB+1TB+1,5TB | DVD-RW: Asus 2014L1T | PSU: Corsair 650W | Sound: CreativeX-Fi mX Xtreme Audio | Amp: Logitech x530 | Case: AEROCOOL AeroEngine Jr.-BS (Black Steel Case/ Silver Jet) | Keyboard: Microsoft 1394 | Mouse: A4Tech X7 | LCD: BenQ FP93G | PLASMATV: Panasonic Viera P42S20E | PDA: HTC Hero |
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkype
misiak2222
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.10.2006

PríspevokZaslal: St 01.11.06 13:07Odpovedať s citátomNávrat hore

ani ja v tom nevidim velky problem,iba ten ze aj usb disk dokaze zmenit nastavenia biosu.clovek aby si daval pozor ci je usb hdd zapojeny alebo odpojeny
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Zaslať odpoveď