|
 | | |
| Autor | Správa |
palci99
 Užívateľ
 Založený: 05.09.2009 Príspevky: 4
 | Zaslal: St 01.02.12 18:44 |   |
ahojte,
stala sa mi taka vec, mam notebook asus k72j pred nedavnom sa mi ho podarilo obliat na klavesnicu, celi som ho rozobral vycistil vysusil, vnutri nebolo moc natecene , v podstate len par kvapiek, najviac bolo na klavesnici. ked som ho zapol isiel v pohode akurat klavesnica robila blbosti ze ako keby bola stale stlacena. tak som ju odpojil a pripojil externu cez usb a ta bezi v pohode. vcera som kupil novu klavesnicu priamo na ten book zapojil som ju ale reaguje uplne zle, proste ako keby su prehadzane pismenka, napriklad enter reaguje ako F a tak. nevie mi niekto poradit co stym moze byt? ci je poskodene nieco v nutri booku alebo treba tu klavesnicu nieako nainstalovat abo tak?
Dakujem velmi pekne  |
| |
  |
 |
Trivi
 Užívateľ
 Založený: 17.01.2012 Príspevky: 705 Bydlisko: Košice
 | Zaslal: St 01.02.12 18:46 |   |
aktualizuj ovládač na tu novú klávesnicu. |
_________________ NB: Fujitsu Siemens Amilo 2540 RAM: 2GB GPU: ATI Radeon HD 2400 CPU:Intel Pentium Dual Core 1.60GHz (2CPUs) OS:Windows 7 Home Premium BIOS:Ver 1.00 PARTTBL MOUSE:Razer Naga KEYBOARD: Razer Lycosa Mirror Edition Cell: XPeria X8 /White/
| |
  |
 |
palci99
 Užívateľ
 Založený: 05.09.2009 Príspevky: 4
 | Zaslal: St 01.02.12 18:50 |   |
vo win som vyskusal, ale ono to tak reaguje uz pri spusteni windowsu, aj v biose |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |