IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @922
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

17-ročná fitneska má

silikóny! Porovnajte ju pred a po! Mladá slovenská fitneska Marína Hámová feminity.zoznam.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

5 zázračných jedál

Ktoré vám pomôžu ihneď schudnúť rýchlo, jednoducho a trvale www.news2channel.net

Šetrné pranie značkového

športového oblečenia bez straty elasticity, funkčnosti. Poštovné Zdarma! www.praniemembran.sk

Poďme sa hrať do novej izbičky

Moderný dizajn s veselými obrázkami. Vyskladajte izbičku svojmu dieťatku. www.babyborn.sk

Asus GeForce ENGTX275 (box) - výmena chladiča

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
LoleqBoleq
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.08.2009

PríspevokZaslal: Št 15.12.11 11:42Odpovedať s citátomNávrat hore

rád by som sa opýtal, či je možné rozobrať prípadne odstrániť box tejto grafiky (v ktorej je aj chladič)...ten chladič je malilinký a už po 3 rokoch samozrejme trošku viac hučí (riadne dosť)...má box okrem toho že sa snaží prehnať vzducho po celej dĺžke vga neakú funkčnú hodnotu ? prípadne je plošák neaký citlivý alebo niečo ?

tu je:

http://www.alza.sk/asus-engtx275-2di-896md3-d146008.htm

prípadne aj keby sa dal odstrániť box bez neakých následkov dokážem namontovať na túto vga neaký chladič ?

napríklad tento:
http://datacomp.sk/zalman-vf3000n-_d79423.html

cena je prislúchajúca, či je to príliš na 3-ročnú grafiku ? upgrade neplánujem, aj keď by sa zišiel...
ide mi o to hlavne ak ich pustím aj na max. aby ma nerušili príliš

prípadne s tým zalmanom by som si mohol dovoliť trošku ju pretaktovať ? ak áno, akým programom ? stačil by aj ich Asus Smart Doctor (utilita k vga - predovšetkým na ovládanie otáčok fan)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď