IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @922
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dokonalosť v jednoduchosti

Wyse T10 – dokonalosť, na ktorú ste čakali. www.ts.avnet.com

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Aj ty si hokejový odborník?

Neseď iba pred televízorom a dokáž s vlastným tímom, že na to máš. www.hrajhokej.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

RealWoman Fórum - 25. mája

Aktivujte svoj potenciál. Premeňte svoje talenty na vašu devíziu. Stretnime sa! www.realwoman.sk

ASUS GeForce 8600 GT 512MB silent

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
buckynho
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.03.2008

PríspevokZaslal: St 23.04.08 13:34Odpovedať s citátomNávrat hore

mam jednu otazku mam graficku ASUS GeForce 8600 GT 512MB silent
a everest mi ukazuje teploty 75°C a to je este vklude...to asi nie je dobre a neviem teraz co s tym ..teraz som ju kupil
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: St 23.04.08 14:18Odpovedať s citátomNávrat hore

no tam je posivne chladenie... takze skus urobti v bedni lepsi pietok vzduchu alebo tam nejako primontuj 80x80 fan...

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 23.04.08 14:23Odpovedať s citátomNávrat hore

a aka je optimalna teplota tej grafickej karty ??
tommy1104
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.07.2007

PríspevokZaslal: St 23.04.08 14:24Odpovedať s citátomNávrat hore

Mas naboku pri nej v case fan? Ja som mal tiez take teploty s pasivom bez fanu v bedni...cize daj si tam pekne nabok nejaky 12cm FAN a nastav ho na nasavanie a popripade este dozadu dalsi fan na vyfukovanie, ak nemas. Dost to pomze, vacsinou netreba menit chladic priamo na grafike.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
buckynho
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 23.04.08 14:26Odpovedať s citátomNávrat hore

tommy1104 napísal:
Mas naboku pri nej v case fan? Ja som mal tiez take teploty s pasivom bez fanu v bedni...cize daj si tam pekne nabok nejaky 12cm FAN a nastav ho na nasavanie a popripade este dozadu dalsi fan na vyfukovanie, ak nemas. Dost to pomze, vacsinou netreba menit chladic priamo na grafike.

a to je kolko ze dost ?? ake si mal pred tym teploty a potom ??
na ja mam uz take zdroj co mi vysava von vzduch a nie vzdu mam na nom ventilator ale zo spodu cize tem uz asi nepotrebujem dalsi fan na odsavanie
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: St 23.04.08 14:29Odpovedať s citátomNávrat hore

hmm ja si myslim ze na do bocnice davat fan neni najlepsie lebo to dost kazi prietok vzduchu... ale sak mozno tebe to pomoze.... a v predu pod HDD mas fan co nasafa studeny vzduch do bedne???

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 23.04.08 14:31Odpovedať s citátomNávrat hore

zmija31 napísal:
hmm ja si myslim ze na do bocnice davat fan neni najlepsie lebo to dost kazi prietok vzduchu... ale sak mozno tebe to pomoze.... a v predu pod HDD mas fan co nasafa studeny vzduch do bedne???

no tam nemam ale som tam planoval dat ...mozem dat taky fan ktory prestrihnem kalbe a otocim ich pretoze by mi tam vpredu potom odsaval vzduch a nie nasaval
alebo tam mozem dat aj ventilator spredu co bol na CPU ...na starom ??
Intelman
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 30.09.2005

PríspevokZaslal: St 23.04.08 15:23Odpovedať s citátomNávrat hore

buckynho napísal:
no tam nemam ale som tam planoval dat ...mozem dat taky fan ktory prestrihnem kalbe a otocim ich pretoze by mi tam vpredu potom odsaval vzduch a nie nasaval

Ventilátor se ti bude točit obráceně jedině když mu pomůže prstem. Když otočíš kabely, tak se nebude točit vůbec. Normálně si kup nějaký AC 80 ThermalControl a nebudeš o něm ani vědět. U nás tojí asi 60 Kč a u vás to nebude o moc víc.

luboxxx
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.03.2008

PríspevokZaslal: St 23.04.08 16:23Odpovedať s citátomNávrat hore

buckynho napísal:
...mozem dat taky fan ktory prestrihnem kalbe a otocim ich pretoze by mi tam vpredu potom odsaval vzduch a nie nasaval
šak Fan môžeš prišrubovať z jednej aj z druhej strany...
alebo to urob ako ja, kúp si nejaky 80x80mm Fan a capni ho na ten pasiv (ja som ho prilepil zo sekundovým , a chladí jedná radosť)

PC1: CPU:Intel CeleronD 352 (3.2GHz,533FSB,512b Cache)---MB:ASUS P5VD2-VM SE (Bios rev.0506)---VGA:ASUS 8500GT 512MB Silent (459/400@675/535)---RAM:2x1GB AM1 533Mhz CL4---PSU:Colorsit 350w---LCD:ASUS VW222U 22"---Case:Thermaltake VI1000BWS M9
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď