IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @913
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ako zvládnuť účtovníctvo?

Vyskúšajte ekonomický software KROS, pomôže Vám. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Xperia Mini Pro so strieborným O2 Paušálom zaplatíte teraz 53 €! pausal.o2.sk

Auto žiarovky - dobré ceny

Vyššia svietivosť, dlhšia životnosť. Lepšie osvetlenie pre vyššiu bezpečnosť. www.autok.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Schudla som 15kg za 4 týždne

Zisti tajomstvo perfektnej postavy! Prečítaj si môj príbeh a zisti ako. www.janinblog.com

Asus express gate

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
hranata_gula
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.01.2009

PríspevokZaslal: Št 07.05.09 21:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, mam notebook m51t, ktory podla toho co som vygooglil podporuje express gate. Bohuzial, neviem ako AEG spustit. Nainstaloval som, no bohuzial po restarte sa nic nedeje a v biose som nic nenasiel... Za radu vopred dakujem.
ps. ak som to dal do zlej temy tak sa ospravedlnujem...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Ominous
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.03.2009
Vek: 24

PríspevokZaslal: Št 07.05.09 21:42Odpovedať s citátomNávrat hore

Predpokladam ze ho tvoja MB podporuje, ak hej tak by nemal byt ziadny problem. s biosom to nema nic spolocne

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.04.2009

PríspevokZaslal: Št 07.05.09 22:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Ak sa chces dostat do express gate tak notebook musis zapnut inym tlacitkom. Pri tom tlacitku je kruzok s bleskom

ASUS X 61Z -AMD Athlon64 X2 2GHZ, 4 GB RAM DDR 2-800, HDD Seagate momentus 5400,6 500GB, ATI HD3200, Windows vista hp 32bit SP2, Windows 7 ultimate 64bit, Externy HDD Seagate FreeAgent DESK 3,5" 500GB 7200RPM 16MB USB 2.0

92% teenagerů poslouchá a žije podla Hip-Hop,Jestliže patříš mezi zbylých 8%, dej si tuto větu do podpisu
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
hranata_gula
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.01.2009

PríspevokZaslal: Št 07.05.09 22:50Odpovedať s citátomNávrat hore

bezi1112 diky, to som nevedel, ani som sa to nikde nedocital.. teraz pise your express gate installation is incomplete.. tak to idem nejak riesit..

edit: bohuzial ani s tym si neviem dat rady.. nainstaloval som toto http://drivers.softpedia.com/get/Other-DRIVERS-TOOLS/Asus/ASUS-Express-Gate-Installer-131311-for-XP-Vista.shtml ale stale pise incomplete...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď