IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @907
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Optimalizujeme firemné IS

Váš dobrý informáčný systém v DOS vám upravíme na moderný systém. www.partnersoft.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

17-ročná fitneska má

silikóny! Porovnajte ju pred a po! Mladá slovenská fitneska Marína Hámová feminity.zoznam.sk

Asus EEE PC 1001PXD - nárok na reklamáciu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
vladoff
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.12.2010
Vek: 17

PríspevokZaslal: Ut 24.01.12 10:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím, chcel by som sa opýtať na pár veci. Mám netbook značky Asus EEE PC 1001PXD, ku ktorému bol dodaný aj operačný systém win7 starter. Avšak tento windows nenaplnil u mňa to, čo som čakal a rád by som ho vymenil za druhý. To, ako ho nainštalovať nie je vôbec problém, len mňa zaujíma iba to, či je potom si možné uplatňovať prípadnú reklamáciu. Napr. odíde mi hdd, budem si môcť uplatniť reklamáciu, keď som si tam povedzme nainštaloval windows xp/linux? Teda je to viazané aj nejako so softwarom, viem, že v prípade pádu windowsu by mi to neuznali, ale zaujíma ma, či sa to vzťahuje aj na hw, ak by náhodou odišla ram a pod.

Na internete som pozeral rôzne stránky, ale k odpovedi som sa nedostal, preto sa pýtam, ako to je.

Vďaka

CPU: AMD Phenom II X4 960T Black Edition, MB: Gigabyte 970A-D3, GPU: Gigabyte GeForce GTX 560 OC Ti 1GB GDDR5 (256bit), RAM: 8GB Kingston DD3 1333 MHz, HDD: 500 GB Western Digital Caviar Green SATA II, PSU: Corsair CX500 v2, Case: Cooler Master Elite 370
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
dzulio
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.07.2008

PríspevokZaslal: Ut 24.01.12 14:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Az bars to prezivas zaruka na hardware normalne plati. neviem preco by nemala
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
vladoff
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.12.2010
Vek: 17

PríspevokZaslal: Ut 24.01.12 16:14Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja hlavne spolieham na to, že pc bude fungovať stále a nebude s ním žiaden problém počas celej doby, počas ktorej ho budem prevádzkovať. Pýtam sa len preto, že ak by náhodou, či s tým nebudú problémy

CPU: AMD Phenom II X4 960T Black Edition, MB: Gigabyte 970A-D3, GPU: Gigabyte GeForce GTX 560 OC Ti 1GB GDDR5 (256bit), RAM: 8GB Kingston DD3 1333 MHz, HDD: 500 GB Western Digital Caviar Green SATA II, PSU: Corsair CX500 v2, Case: Cooler Master Elite 370
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
ujo zigo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.08.2011

PríspevokZaslal: Ut 24.01.12 19:32Odpovedať s citátomNávrat hore

pokial je software nelegalny tak ti ju neuznaju, ale vecinou sa na to sevisaci vykaslu pokial maju dobru naladu
dzulio
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.07.2008

PríspevokZaslal: Ut 24.01.12 23:15Odpovedať s citátomNávrat hore

preco by ju nemali uznat ? on reklamuje hardver nie softver...
oni to vacsinou robia tak, ze aj tak nahodia nanovo tu verziu windowsu, co tam ma byt, a tak testuju hardver....
ujo zigo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.08.2011

PríspevokZaslal: St 25.01.12 10:42Odpovedať s citátomNávrat hore

nahodia novy mozno tak ked odide hdd ale inokedy ani nie, si precitaj licencne podmienky, nwj ako je to u inych vyrobcoch ale asus to tam ma jasne napisane, pokial bola chyba sposobena alebo s poskodenou castou pracoval nelegalny software zakaznikovy nemusi byt reklamacia uznana, ale hovorim zalezi to od servisaka ci to dodrziava ale ked mas na ten win licenciu pokojne ho mozes nahodit
Zaslať odpoveď