IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @867
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

PZP za 69 € na celý rok

Nikdy neviete na koho na ceste narazíte Vám ale stačí PZP mini len za 69 € / rok www.union.sk

Dali sme si poradiť

Naše peniaze sa zhodnocujú. A vám? www.partnersgroup.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Huawei Sonic so strieborným O2 Paušálom zaplatíte teraz 2 €! pausal.o2.sk

Digitálna televízia Magio

Vyberte si z bohatej ponuky programov a sledujte ich v digitálnej kvalite. telekom.sk

Smartfóny za najlepšiu cenu

Využi najširšiu ponuku k paušálom Podľa seba Naj od Telekomu už od 1€ ! telekom.sk

Asrock P45TS. Ze by best buy za 2500 korun?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Xaltotun
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 25.08.2007

PríspevokZaslal: So 06.12.08 14:47Odpovedať s citátomNávrat hore

co hovorite na tuto dosku:
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P45TS

V ediscompe ju maju za 2447... kvalita spracovania mozno nie je tak vysoka ako u gigabyte alebo asus, otazne je ci sa to aj tak neoplati.. Doska ma naviac 2xddr3 co je celkom cool v tej cene, postrada CF - ale 99% ludom ho aj tak netreba. Nasiel som 1 test na Tomshardware tam vychvalili bios co sa tyka OC moznosti, poukazali vsak na to ze doska celkovou kvaltou spracovania nie je urcena na extremny OC.

MB: Gigabyte 880GA-UD3H, CPU: PhenomII-X4 955@975 Black Edition + Coolermaster Hyper 212+ HDD: 40GB SSD Intel X25-V + 2TB storage, RAM: 2x2GB A-DATA OC Gaming 1600mhz ddr3 CL9, PSU: Corsair CX600, GPU: Gigabyte gtx460OC/1GB ddr5, CASE: Cooler Master Elite 430 Black, MOUSE: A4Tech XL750BF + roccat taito, MONAS: HP-LP2275W S-PVA, SOUND: FiiO D5 + Audio Technika ATH-T 500, Koss UR29
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 24

PríspevokZaslal: So 06.12.08 15:14Odpovedať s citátomNávrat hore

asrock velmi nemusim. ak by som staval zostavu, kde by som uz nemohol nijako usporit a nemestil by som sa do rozpoctu, tak radsej siahnem po tejto doske, ako napriklad setrit na grafike... jeden test nemusi nic hovorit, najlepsou reklamou a zdrojom informacii su referencie od ludi, kt. tu dosku maju a kedze toto nie je velmi stara doska, tak tych zrejme vela nebude. to ze nema CF mne osobne vobec nevadi, CF dalo by sa povedat ze odsudzujem, lebo kto si dnes kupi hd4850, tak o rok, dva, ked mu nebude stacit, by bol blazon, ak by kupil este jednu, skor preda staru a kupi novu. ppodla mna cas CF este nenastal, a je otazne ci vobec nastane, kedze sa robia grafiky s ddvoma jadrami na jednom PCB. to iste plati aj o SLI, akurat ze tu sa bavime o doske s CF. na tej asrock doske sa mi zaroven nepaci napajaci konektor, jeho umiestnenie, a chladenie na NB nevyzera velmi doveryhodne. osobne by som ste zvazoval moznost dosky od GB s chipsetom P35, kedze mimoriadne velke rozdiely medzi p35 a p45 nie su.
pri tej doske este prichadza otazka, kde asrock usetril tolko, ze je lacnejsia ako ostatne? menej kvalitne suciastky? tranzistory s vacsim prechodovym odporom -> viac tepla, menej kvalitne pcb? alebo GB, asus a spol si davaju zaplatit za "znacku"? toto podla mna ukaze az cas skusenosti ludi, ktory si tu dosku kupia.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.04.2006
Vek: 30

PríspevokZaslal: Po 08.12.08 21:17Odpovedať s citátomNávrat hore

to napajanie je fakt na <> a ten zabludeny sata konektor sa mi tiez paci..som mal raz asrock ale ziadnu vadu chybu alebo nieco podobne som na nej nepostrehol..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Vladio
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 28.08.2007

PríspevokZaslal: Po 08.12.08 21:25Odpovedať s citátomNávrat hore

ASRock = Asus, ale to zas nič nevysvetľuje, ale myslím, že ako dosky aj s menším OC potenciálom sa dajú použiť, keď sa mi zdá, že na tej doske sľubujú dosiahnutie FSB 2000MHz, ak sa nemýlim:) Teraz keď pozerám, tak sa ASRocky pomaly vyšvihli na vyššiu úroveň taktovania, ale zas napr. EP35-DS3 ti za tú cenu môže dať aj viac. Zas zaujimavé je aj to, že má podporu aj DDR2 aj DDR3 a doska ponúka dosť zaujimavú výbavu.
Celkom zaujimavo celkovo vyzerá tá doska, ale tak u mňa skôr klasika DFI, Asus, Gigabyte, ...
Teraz sa tak pozerám po ASRock doskách, a narazím na http://www.pc.sk/modules.php?name=quick_news&what=read&id=1246 hmm zaujimavé, tak mi pripadá, že Asus na ASRockoch skúšajú nejaké novinky

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.09.2007
Vek: 19

PríspevokZaslal: Po 08.12.08 21:33Odpovedať s citátomNávrat hore

Bolo to vždy tak že Asrock bol "lepenka" alebo lego. PCi-E a AGP na jednej doske, Doska podporujuca 754, 939, AM2 ( Samozrejme s pridavnou kartou , ale predsa ) a rôzné iné. Co ti edosky, OC neviem ale bohaté vybavenie a stabilitu by mali poskytnúť.

I dream. I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it.
I’m the outsider, looking in.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeGoogle Talk
Zaslať odpoveď