|
 | | |
| Autor | Správa |
mirco828
 Užívateľ
 Založený: 20.05.2008 Príspevky: 81
 | Zaslal: Ut 26.04.11 10:10 |   |
Caute mam takyto problem s mechanikou uz nejaky cas a zda sa mi ze to je ono preco mi pc asi stale po nejakom case zamrzne. vzdy pri starte aj pocas uz spusteneho windowsu idu z mechaniky opakovane nejake zvuky ako keby sa nieco snazila robit alebo nacitat a ked do nej dam nejaky film hru proste nic nenacita skusal som ju odpojit ale mam to prepojene tak ze aj s hardiskom na ktorom je windows takze ked ju odpojim automaticky uz nenajde ani hardisk. a este jeden problem to bude asi v tych kabloch kable ktore mi vedu ku grafike a aj s druhym hardiskom proste ked bezi windows staki ked sa kus dotknem tych kablov hned sa pc vypny dakujem za odpovede |
| |
   |
 |
jtbs
 Moderátor
 Založený: 18.10.2009 Príspevky: 7039 Bydlisko: Žilina
 | Zaslal: Št 05.05.11 10:30 |   |
vymen kable, pouzi ine, mozno mas poskodeny nejaky vodic
aj kvoli tomu moze blbnut mechanika, ak nepomoze, tak ju mozes skusit na inom pc, ak bude blbnut aj tam, tak je chyba v nej
co sa padu systemu tyka, tak to nemusi byt chyba len v kabli zo zdroja ale aj v datovom z dosky, cize tiez skusit vymenit
treba len skusat, to je cele |
_________________ >>> Prehľad chladičov pre procesory >>> Prehľad grafických kariet >>> Ako si poskladať počítač >>> My favourite list
>>> SS-500ET-F3 M4A785T-M 2x2GB Athlon-240 Hyper212+ HD4850 4,25TB W2243T W7-x64 >>> Samsung-PL60 Samsung-S5230
>>> We salute the rank, not the man! | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |