IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @822
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Slovenský hokej čaká na teba

Ukáž čo v tebe je a pomôž Slovensku vyhrať zlato v online hokejovej hre. www.hrajhokej.sk

Firemný internet pod kontrolou

Viete kde surfujú Vaši zamestnanci? Odoberajte zdarma ICNews a zistíte viac. www.infoconsult.sk

Autožiarovky - vznikajúce ceny

Vyššia svietivosť, dlhšia životnosť. Lepšie osvetlenie pre vyššiu bezpečnosť. www.autok.sk

Plaťte iba za klik

Efektívna internetová reklama. Zaregistrujte sa a presvedčte sa. www.etarget.sk

Apacer vs Corsair

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
tuzba88
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.11.2007

PríspevokZaslal: Št 01.11.07 7:40Odpovedať s citátomNávrat hore

cem kupit new pamet a sa rozhodujem medzi (potrebujem mat 4GB lebo mam 4 sloty pre ddr2) bud Apacer DDR2 2GB 800MHz...2x..alebo CORSAIR DDR2 4x1024MB 800MHz QUAD2X C5DHX............co je podla vas lepsie......a preco??...diki
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
tuzba88
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.11.2007

PríspevokZaslal: Št 01.11.07 7:43Odpovedať s citátomNávrat hore

este nieco...ked by som nahodou dal tu CORSAIR DDR2 4x1024MB 800MHz QUAD2X C5DHX...to by som mal potom ako dual chanel alebo nie??....sak by som mal rovnake pamete w kazdom slote...
Jaro
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 08.11.2006

PríspevokZaslal: Št 01.11.07 10:10Odpovedať s citátomNávrat hore

dual channel budes mat v oboch pripadoch

v pripade 2GB modulov budes mat vyhodu dalsej moznosti rozsirenia v buducnosti, corsiary by zas mohli mat mierne vyssi vykon vdak casovania ale to je pomerne zanedbatelne, len sa mi nezda ze 4x1GB moduly su take drahe(ja som nasilel v cennikoch cenu cez 8000 tak neviem) to by potom boli tie apacery vyhodnejsou kupou

CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder
NB HP ProBook 6450b
Zaslať odpoveď