IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @806
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyskúšajte Samsung

Hľadáte technológie budúcnosti a skvelý dizajn? Zažite dotyk štýlu. www.samsung.com

Zbavte sa viazanosti

Za Huawei Sonic so strieborným O2 Paušálom zaplatíte teraz 2 €! pausal.o2.sk

OmegaMarine Forte

Eskimáci vedia, čo je zdravé Získajte balenie zadarmo www.naturamed.sk

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

Súvisí kvalitný sex s

veľkosťou penisu? Stále sa hovorí o tom, že dobrý sex závisí od veľkosti feminity.zoznam.sk

Anketa: Používam systém spoplatnených webov Piano?

Zaslať odpoveď
Používam systém spoplatnených webov Piano?

áno
4%
 4% [ 2 ]
chystám sa
0%
 0% [ 0 ]
nie
16%
 16% [ 7 ]
ani teraz a ani v budúcnosti
78%
 78% [ 33 ]
Celkom hlasov : 42

AutorSpráva
yaJohny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.07.2007

PríspevokZaslal: So 11.02.12 13:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Ma to niekto predplatene? Ake stranky navstevujete?

http://www.zive.sk/piano-od-buduceho-mesiaca-vyrazne-zdrazie/sc-4-a-299091/default.aspx
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
89Aquarius
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.07.2009

PríspevokZaslal: So 11.02.12 13:29Odpovedať s citátomNávrat hore

ja to nemam, ani mi to nejako nechyba.
// za 40€/r to je pre bezneho cloveka imho nezaujimave

pc::cpu:AMD PhenomIIX4 965 @ 4GHz with Zalman CNPS10X Flex & Fractal fan 12 cm mb:Gigabyte MA78LMT-S2 ram:2x4 GB Kingston gpu:Gigabyte N450OC2-1GI hdd:Seagate Momentus XT 500GB + Seagate 7200.12 500GB case:CoolerMaster Elite 335 psu:Seasonic S12II 430W fan: Bitfenix spectre pro 12cm controller: NZXT Sentry II dvd:2xLG22 mouse:Gigabyte GM-M6580 keyboard: Logitech wave usb lcd: LG IPS225V os: win7x64 ultimate / Linux Mint 12x64 lisa (gnome3) pctv: AverTV Volar HDPRO + Thomson ANTUSB300
nb::HP ProBook 4330s cpu: i3 SB 2.1 GHz gpu: Intel hd3000 ram: 1 x 4 GB Kingston hdd: WD 320 GB 7200 rpm os: win7x64 home premium / Linux Mint 12x64 lisa (gnome3)
cell::Nokia N95 microSDHC: 8GB earphones: Sennheiser MX270
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
yaJohny
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 11.02.12 13:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja z tych stranok navstevujem hlavne SME a vsetky uzamknute clanky na SME idu bez zaplatenia na android aplikacii SME EPIC FAIL
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: So 11.02.12 13:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Ponúkať v dnešnej dobe za peniaze to, čo je všade inde zadarmo, je samo o sebe epic fail Ale tak oni vedia, či sa im to oplatilo alebo nie... Ja radšej strávim hľadaním informácie o 5 minút viac ako keby som mal prispievať na ten slovenský bulvár.
haffen
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.08.2010
Vek: 32

PríspevokZaslal: So 11.02.12 13:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Navštevujem Pravdu a SME(r). Nie som prispievateľom v diskusiach, takže mi to nejak nechýba. Čo sa týka SME, tam mi trocha vadí, že musím čakať na nejaký článox X-hodín kým sa mi otvori. Blogy a názory som nečítal ani predtým, takže nepociťujem nejaké nevýhody. Až by ale prešiel trebars CSFD a pod. pod piano (možnosť robiť recenzie), tak by som nadával...

motherboard: MSI P43 neo, CPU: Intel Duo 8400, Graphic card: Gigabyte GTX 260, RAM: 4x1GB Kingston HyperX DDR2, power supply: CoolerMaster 620W (cable management), Sound card: M-Audio Delta 1010 LT, monitors: 2x 24" Samsung P2450, mouse: Roccat Kone, keyboard: Razer Lycosa SE, tower: Thermaltake Tsunami (with neon light tunning), gaming wheel: Logitech WingMan GT (FF), headphones amp: BV-audio Headamp, headphones: Ultimate ears Triple.fi 10, Software which I use: Win 7 home edition 64 bit, Reason 5.0, adobe audition 3.0, I like games: TDU1, TDU2, JC2, UT2004, TRS04. Mobile phone: Samsung Galaxy SII, Android 2.3.6 root, mp3 player Emgeton Iops X5
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
yaJohny
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 11.02.12 13:56Odpovedať s citátomNávrat hore

Haffen nainstaluj si SME aplikaciu z Marketu a tam tie zamknute pianofske clanky si v pohode precitas kedykolvek Nejako na to pozabudli a tam clanky niesu blokovane
emer
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.12.2006
Vek: 18

PríspevokZaslal: So 11.02.12 14:17Odpovedať s citátomNávrat hore

CSFD pochybujem zeby presli na Piano, maju velke zisky. pocul som, ze vraj ho niekto (tusim zoznam?) chcel odkupit za peknu sumu (8 cifernu, v CZK) a nepredali. tak musia mat z toho velke zisky, ked sa im nevyplatilo predat za taky peniaz

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.04.2006
Vek: 30

PríspevokZaslal: So 11.02.12 15:01Odpovedať s citátomNávrat hore

walther napísal:
Ponúkať v dnešnej dobe za peniaze to, čo je všade inde zadarmo, je samo o sebe epic fail Ale tak oni vedia, či sa im to oplatilo alebo nie... Ja radšej strávim hľadaním informácie o 5 minút viac ako keby som mal prispievať na ten slovenský bulvár.

pekne napisane a mam rovnaky nazor
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
TESLA
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2010

PríspevokZaslal: So 11.02.12 15:23Odpovedať s citátomNávrat hore

haffen: nemam pocit ze by za SME patrilo to rko co si tam dopisal... skor by som tam dopisal SME-SDKU

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: So 11.02.12 22:26Odpovedať s citátomNávrat hore

sme o tom zobrazovaní platených článkov v android aplikácii samozrejme vie, ale nie je to problém na ich strane, ale na strane piana, ktoré ešte nepodporuje mobilné weby, ale už na tom pracujú. Piano nemám, ale nemal by som problém si ho platiť, zatial na to ale nemám dôvod. Investigatívna žurnalistika na Slovensku prakticky neexistuje, a platiť za subjektívne názory pár ľudí v podobe komentárov, nie je dôvod prečo by som mal ročne platiť 40 eur. Takisto väčšina článkov je skopírovaná od TASR, kde sú zadarmo. Ak by tvorili kvalitný obsah, nemal by som problém si to zaplatiť. Chápem, že reklamy ich neuživia, a web sa už nedá brať len ako doplnok papierových novín, ktoré ho dotujú. Ale pokial budú slovenskí novinári "predajné štetky" ktoré píšu články na objednávku, a nebudú tvoriť nič hodnotné a jedinečné, môžem ich kašlať (česť výnimkám, ale tie by som spočítal na jednej ruke)

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
haffen
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.08.2010
Vek: 32

PríspevokZaslal: So 11.02.12 23:01Odpovedať s citátomNávrat hore

TESLA napísal:
haffen: nemam pocit ze by za SME patrilo to rko co si tam dopisal... skor by som tam dopisal SME-SDKU

ja viem, ale mne sa to tak pekne rymovalo...
V podstate mi nevadi ze clanky vdim oneskorene... to len aby som mal co napisat... :p

motherboard: MSI P43 neo, CPU: Intel Duo 8400, Graphic card: Gigabyte GTX 260, RAM: 4x1GB Kingston HyperX DDR2, power supply: CoolerMaster 620W (cable management), Sound card: M-Audio Delta 1010 LT, monitors: 2x 24" Samsung P2450, mouse: Roccat Kone, keyboard: Razer Lycosa SE, tower: Thermaltake Tsunami (with neon light tunning), gaming wheel: Logitech WingMan GT (FF), headphones amp: BV-audio Headamp, headphones: Ultimate ears Triple.fi 10, Software which I use: Win 7 home edition 64 bit, Reason 5.0, adobe audition 3.0, I like games: TDU1, TDU2, JC2, UT2004, TRS04. Mobile phone: Samsung Galaxy SII, Android 2.3.6 root, mp3 player Emgeton Iops X5
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď