IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @550
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Najobľúbenejší Magio Internet

Teraz získate na prvých 100 dní zadarmo. Zriadenie a modem zaplatíme za vás! Telekom.sk

Notebook iba za 149,85€, akcia

Dell D410,12.1"LCD, P-M 1.86Ghz, Windows XP v cene, skladom iba 20ks! www.gigacomputer.sk

Odstráňte jedy z organizmu

ktoré spôsobujú alergie, závažné ochorenia a zdravotné problémy. www.detoxipan.sk

Schudla som 16kg za 4 týždne

Zvládla som to! Bez obmedzovanial a bez športovania. Prečítajte si môj príbeh. www.janinblog.com

Online reklamný systém Etarget

Dajte o sebe vedieť cez online marketing a zobrazujte sa na vyše 1200 portáloch. www.etarget.sk

AMD Radeon HD 6310

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Zuzana R.
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.10.2011

PríspevokZaslal: Po 17.10.11 10:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, mám problém s novým notebookom a potrebovala by som poradit lebo na internete som konkrétny problém nenašla.
Kúpila som si tento notebook:
http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-eee-pc/asus-eeepc-1215b-cerveny-e450-4gb-500gb-b-7hp
Všade sa píše že by mal mať RAM 4GB ale keď ho zapnem tak aj v BIOS-e aj vo vlastnostiach počítača ukazuje len 2GB RAM. Keď som sa obrátila priamo na výrobcu ASUS, bolo mi povedané, že zvyšné 2GB RAM-ky si hneď pri zapnutí berie grafická karta AMD Radeon HD 6310, takže už ani v BIOS-e mi plné 4GB neukáže. mne sa však nezdá že by grafická karta mala brať toľko RAM-ky, rozoberať notebook nechcem, aj tak by som asi nevedela reálne pozrieť či tam vôbec tá RAM-ka je
mám ísť s tým do iného servisu alebo sa spoľahnúť na to, že výrobca má pravdu a nechce ma len tak odbiť?
ďakujem
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
mirom
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: St 19.10.11 15:07Odpovedať s citátomNávrat hore

V podstate ci tam RAM nieje alebo si ju "kradne" grafika je jedno. Tak ci tak bolo by dobre skusit jej to zarazit, kludne by si vystacila s 512MB. Niesom si ulne isty ale podla mna by RAM malo v BIOSe zobrazit celu aj ked je zdielana s grafikou, skus sa poradit tam kde si to kupila.

MB: MSI 785GM-E51, CPU: AMD PHENOM II X4 925, CPU cooler: CoolerMaster Hyper 212+, RAM: Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, VGA: Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD5770, PSU: Corsair VX450, DVD-RW: SAMSUNG SH-S223C, CASE: CoolerMaster Elite 330 Black, LCD: LG FLATRON W2246T, 21.5", OS: 7 Home Premium SK, 64bit, Repro: Behringer MS40 + Monacor CARPOWER SP-252c (DIY BOX), Mouse: A4Tech EVO XGame XL740, Red, Mouse pad: SteelPad QcK+, Keyboard: TRUST KB-2200.
Na súkromné správy týkajúce sa Vašich problémov neodpovedám, na riešenie je tu fórum!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
EndersoN
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.08.2007

PríspevokZaslal: St 19.10.11 15:21Odpovedať s citátomNávrat hore

skus daky diagnosticky program ... napr. everest ten ti zobrazy aku velku RAM mas fyzicky v NB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
blue
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.01.2008

PríspevokZaslal: St 19.10.11 17:08Odpovedať s citátomNávrat hore

Aky mas win. Ak xp tak ti pusti len nieco nad 2 gb a to ostatne zoberie grafika.

Zaslať odpoveď