IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @473
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Lepšie vzťahy so zákazníkmi

väčšiu kontrolu nad firemnými procesmi získate so softvérom Sunsoft.CRM crm.sunsoft.sk

Registračné sídlo od 40 €

virtuálna kancelária, zasadačky sekretárka, recepcia, parkovanie www.companyhouse.eu

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Poruchy spánku?

DetoxiPan výrazne zlepší Váš spánok. Mnoho pozitívnych ohlasov. www.detoxipan.sk

PZP Genertel online

Teraz o 5% lacnejšie ako kdekoľvek! Garantovaná najnižšia cena PZP do 31.5.! www.genertel.sk

AM3 backplate

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
C1cOo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.11.2007

PríspevokZaslal: So 25.12.10 17:53Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravim ludia, potreboval by som niekde zohnat amkovy backplate... pretoze som kupil novy chladic a ten ho vyzaduje takze sa bez neho nepohnem, pretoze mam CoolerMaster chladic stary a ten ma svoj vlastny a ten original som nekde asi stratil/zahodil/proste nemam.

da sa to nekde kupit zohnat alebo tak? lebo noctua v navode pise ze ak ho nemam treba ich kontaktovat, ale tak kym to zas poslu..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
brmbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.01.2009
Vek: 32

PríspevokZaslal: So 25.12.10 20:44Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.tichepc.sk/Alphacool-Black-Protector-Universal-Backplate.html?arg1=001
http://www.tichepc.sk/Backplate-AMD-AM2-AM3-3mm-nerez-vratane-izolacie.html?arg1=001

neposkytujem poradenstvo cez SS, skype ani ICQ, na takéto veci je tu toto skvelé forum... ďakujem za pochopenie
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
C1cOo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.11.2007

PríspevokZaslal: So 25.12.10 22:49Odpovedať s citátomNávrat hore

no lenze ja potrebujem ten defaultny, lebo tie sroby sa zasrobovavaju rovno do neho nemam ku nim matky, by som musel kupit ale to je jedno uz to mam vybavene ;]
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď