IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @459
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

K Invest group, s r.o.

Vybavenie skladov, dielní, šatní, obchod Regále, prepravky, kovový nábytok, šatne www.kinvest.sk

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Kuriérska služba B.K.S. Expres

Expresná preprava zásielok v Bratislave. Doručovanie aj v rámci SR a EÚ. www.bks.sk

Sídlo spoločnosti od 40 €

prestížna adresa, zasadačky, pošta, sekretárka, recepcia, parkovanie www.companyhouse.eu

Toto nerobte: Čo ľudia pred

smrťou najviac ľutujú? Šťastie je neuchopiteľný pocit, no je tak krásny, feminity.zoznam.sk

Alza.sk a doprava

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Iggyi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.10.2011

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 17:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, mám pár otázok s ktorými mi dúfam pomôžete.

Ak ste objednávali niečo z Alza.sk.

Do koľkých dní vám prišla zásielka?
Prišiel Vám nejaký e mail o tom, že bola zásielka poslaná?
Na ktorom čísle môžem kontaktovať alzu.sk a UPS

Ďakujem predom za zodpovedanie mojich otázok.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.01.2010

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 17:34Odpovedať s citátomNávrat hore

Vsetky tieto otazky aj s odpovedami mas v obchodnych podmienkach na alze. nebud lenivi a hladaj
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
€uroSVK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.05.2010

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 17:40Odpovedať s citátomNávrat hore

Všetky informácie máš na alza.sk ako aj v emaile čo ti pošlú keď si to objednáš, treba len čítať
Ak to posielajú do alzy zo skladu z Prahy, dorazí to k nim do predajne na tretí deň, pri šťastí na druhý. Ale keby ti to dojde poštou, neviem, isto to je niekde písané. No najlepšie je ak máš tú možnosť vyzdvihnúť si to osobne a uštriť na poštovnom

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 17:57Odpovedať s citátomNávrat hore

euro, ty čo zo seba dostávaš? V BA to máš ešte v ten deň ak to objednáš do 12:00, žiadne na tretí deň Pokiaľ sa to objednáva do myslím 19:00, tak nasledujúce ráno...
Keď si to človek nechá poslať kuriérom, tam sa potom pripočítava ešte cca 24-48 hodín, záleží od vyťaženosti kuriérskej služby.

Iggyi, nebuď lenivý a prečítaj si poriadne dodacie podmienky, je tam všetko podrobne rozpísané.
Iggyi
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 18:04Odpovedať s citátomNávrat hore

No čakal som aj takéto informácie... všetko čo tam bolo som si 5 krát prečítal ... ale mne prešlo už 2 týždne od objednávky a stále nič, písal som s vedúcim skladu v alza.cz a už minulý utorok posielal PC do BA .. kedže bol štvrtok sviatok mal prísť na 100% v piatok, no neprišiel.
Preto som sa potreboval informovať kedy to príde, a či VÁM PRIŠIEL NEJAKÝ E:MAIL OD UPS(kuriér)/ALZA.SK ŽE BOLA ZÁSIELKA UŽ ODOSLANÁ.

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 18:08Odpovedať s citátomNávrat hore

2 týždne je extrémne dlhá doba, také sú tak týždeň pred Vianocami Určite komunikuj s alzou a zisti od nich, kde sa stal problém. Neexistuje, aby ti to teraz putovalo tak dlho.
€uroSVK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.05.2010

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 18:10Odpovedať s citátomNávrat hore

walther, sorry ak som to nenapísal presne. Mal som na mysli tovar ak ide o tovar čo nemajú v BA na sklade, ale ak ho posielajú z českej alzy. Ja som si tak kupoval napr chladiacu podložku, alebo USB hub a došiel mi na druhý deň mail že to už majú. Ale kamošovi došiel až na tretí. Samozrejme záleží na dostupnosti, to je jasné

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 18:12Odpovedať s citátomNávrat hore

No vieš ono ide o to že ja som si v alze dal zostaviť pc a grafika bola až o 3 dni ... Ale písal som s vedúcim tej alzy.cz čiže s pražskou centrálou a on mi napísal že v pondelok bol PC zostavený ale nestihli to odoslať tak to poslali utorok ráno do BA.. A uistil ma že piatok bude PC doma.
No nie je.
A preto sa Vás pýtam ako mám telefonicky kontaktovať slovenskú alzu(číslo na tel. podporu tam nie je, iba na nákup cez tel.)
A ešte či vám prišiel mail o tom že bola zásielka daná kurierovy s číslom na neho?

Prosím o zodpovedanie otázok (Ak môžete)

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 18:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Mail prichádza s informáciou o tom, či bola zásielka expedovaná alebo nie. Potom by sa ti mal kuriér telefonicky ozvať s tým, aby ste si dohodli osobné prebratie. Na kuriéra som ešte v živote od alzy nedostal kontakt, pretože ani oni podľa mňa nevedia, ktorý presne kuriér to bude doručovať. Oni to odovzdajú kuriérskej spoločnosti a oni to potom interne pridelia tomu-ktorému kuriérovi podľa toho, kde bývaš a kto má kedy službu.

Číslo na slovenskú alzu nemám a pochybujem, že niekto bude mať.

Ako som už povedal, pokiaľ sa ti zajtra nikto neozve, volaj okamžite do alzy (alebo napíš mail, mne je to jedno) a zisťuj. Tu ti môžeme ponúkať akurát tak dohady.

€uroSVK, ja som písal o rovnakom prípade Neviem o tom, že by sme mali v BA vôbec nejaký sklad, všetko sa dováža z ČR (minimálne to tak pred pol rokom ešte bolo). Pokiaľ je tovar uvedený, že je na sklade, tak to prichádza do BA tak, ako som napísal. Do 12:00 ešte v ten istý deň, do 19:00 nasledujúci deň.
Výnimku tvoria 3 prípady:
- tovar na sklade nie je
- tovar si si nechal poslať kuriérom
- objednal si tovar blízko sviatkov, vtedy im to trvá vždy dlhšie

Toto platí pre Bratislavu, neviem ako sú na tom ostatné pobočky, ale nemalo by to byť až tak rozdielne, a už určite nie vyše 2 týždňov.
Iggyi
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 18:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak počkám do zajtra, keď sa neozvú tak to už budem naozaj riešiť...
Takže by sa mi mal ráno telefonicky ozvať kuriér ?

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.03.2009

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 18:40Odpovedať s citátomNávrat hore

Nemusi to byt rano, ale v priebehu dna. Mne kurier nosi veci akokolvek, vlastne doobeda este nikdy doteraz Byva zvykom, ze vopred zavola (hlavne u DHL), z UPS mi predom nevolal ci som doma...

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 18:42Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak ja som už viackrát objednával cez UPS a v 9/10 prípadov to bolo doobeda...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.03.2009

PríspevokZaslal: Ne 20.11.11 18:46Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak zalezi ako ma nalozene auto a kam vsade ide. V 9/10 pripadoch si mal stastie. Statistika ti ale nahrava teda do karat

Zaslať odpoveď