|
 | | |
| Autor | Správa |
icefire
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 02.01.2006 Príspevky: 676
 | Zaslal: Po 29.12.08 20:56 |   |
skor sa vykasli na reklamovanie v CR, vsak to je nezmysel
posli normalne do alzy, maju 30 dni a ak to nestihnu dovtedy, tak vratia peniaze a ak neuznaju zavadu, posles do normalneho servisu
to je menej problemov nez sa zaoberat reklamaciou v cechach XP |
| |
  |
 |
borec
 Užívateľ
 Založený: 05.01.2007 Príspevky: 974 Bydlisko: Turcianske Teplice
 | Zaslal: Po 29.12.08 22:35 |   |
jop, peniaze by potešili, ale to už moc snívam
spirit: práveže by som sa najradšej vykašlal na posielanie do čr, neviem ako je to s preplácaním nákladov a ono ten balík s poistením a všetkým okolo toho nieje lacný.
Registrovanú ju zrejme nemám, kašlal som nato ale napokon zo zákonu vyplýva 2r záruka tak myslím že ma to nemá čo zaujímať či som niečo odklikal alebo nie.
Poslanie do alzy by bolo fajn, keby sa mi daj vytvoriť ten ich blbý reklamačný formulár pri ktorom ma presmeruje akurát tak na stránku s ich autorizovaným servisom v čr.
ale ako vravím, po sviatkoch tam volám a nejako si to s alzou vydiskutujem
edit//
Product Family: SATELLITE
Product Name: A300-15J
Part Number: PSAJ4E-01T00HCZ
V záruce (Warranty): Ano
Platná záruka do: 20.06.2010
Země původního prodeje: Czech Republic
a teraz, dá sa to vlastne reklamovať na slovensku? alebo len v čechách ak bol podľa tej somariny kúpený v čechách... |
| |
     |
 |
icefire
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 02.01.2006 Príspevky: 676
 | Zaslal: Po 29.12.08 22:39 |   |
oni ti priraduju reklamacne cislo na zaklade objednavky, ked ti ho pridelia, tak potom im ho odosles s danym cislom, este sa mi nestalo, ze ma to presmerovavalo
ale vsak moze sa stat, drzim palce, aby to nestihli a vratili prachy |
| |
  |
 |
borec
 Užívateľ
 Založený: 05.01.2007 Príspevky: 974 Bydlisko: Turcianske Teplice
 | Zaslal: Po 29.12.08 23:05 |   |
| citácia: | Žádost o reklamaci
Tento produkt od Vás přijme autorizovaný servis TOSHIBA, jde o službu zákazníkovi v rámci maximálního urychlení dané reklamace. |
to je všetko čo sa dá na alze poriešiť potom už len žiadosť u toho českého servisu |
| |
     |
 |
Jaro
 Čestný člen
 Založený: 08.11.2006 Príspevky: 15835 Bydlisko: Bratislava
 |
ee dojdes do pobocky alzy v ba abo cechach a pekne im ho bez akejkolvek obsmietacky s formularom na nete predhodis na reklamacnom rovno do ruk, dostanes doklad o reklamacke a cakas po dobu reklamacnej lehoty |
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder
NB HP ProBook 6450b | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |