IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @448
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ako zvládnuť účtovníctvo?

Vyskúšajte ekonomický software KROS, pomôže Vám. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Hľadáte CRM softvér?

SunSoft.CRM • množstvo funkcií • možnosť individuálnych úprav • výhodná cena crm.sunsoft.sk

Registračné sídlo od 40 €

virtuálna kancelária, zasadačky sekretárka, recepcia, parkovanie www.companyhouse.eu

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Online reklamé služby

Lacné ponuky online služieb. Všetko čo k online reklame treba! www.jecasnareklamu.sk

All programy

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
metalbreath
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.05.2008

PríspevokZaslal: Ut 16.12.08 17:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Nazdar chcel by som sa spýtať ešte že mám rozdelený disk na dve časti na jednej je Vista a na druhej dá sa povedať že nebolo nič keď som kúpil notebook,a chcem sa spýtať či som urobil dobre ak som inštaloval všetky programy na tu druhú partíciu kde nie je Vista alebo som urobil naopak zle a mal som inštalovať tam kde je Vista? Napísal som to sem kôli tomu lebo dnes mi kamoš povedal ze som mal inštalovať tam kde je Vista( čiže C: ta sa chcem presvedčiť či to je naozaj taq Diki moc za odpovede.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
don jebot
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.04.2008

PríspevokZaslal: Ut 16.12.08 17:42Odpovedať s citátomNávrat hore

jedna sa o jeden fyzicky disk cize nemusis si lamat hlavu..

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ut 16.12.08 17:42Odpovedať s citátomNávrat hore

imho je PROGRAMY lepšie hodiť na disk, kde je systém.. rozdelenie na 2 partície býva častokrát hlavne z toho dôvodu, že keď sa ti systém pokazí, dáš proste formátovať celú partíciu a windows hodíš na vyčistenú partíciu.. avšak, ako určite dobre vieš, pri reinstalle windowsu sa ti programy znefunkčnia a môžeš-mal by si, ich inštalovať odznovu.. a čiže je fajn, ak sú programy na partícii spolu s windowsom, lebo ich nemusíš potom ešte extra mazať
hry, dokumenty a podobne dávam potom na druhú partíciu, aby som napr neprišiel o polročnú robotu či uložené miesta z hier
okrem toho záleží aj od toho, o aké programy sa jedná. vo všeobecnosti ale zastávam hlavne názor, že by mali byť tam kde aj windows práve kvôli jednoduchšej údržbe, ale nikto ti hlavu neutrhne ak si si to hodil na disk D
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď