IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @217
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Firemný internet pod kontrolou

Viete kde surfujú Vaši zamestnanci? Odoberajte zdarma ICNews a zistíte viac. www.infoconsult.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Zviditeľnite sa s PPC reklamou

Efektívny typ reklamy! s Etargetom platíte iba za klik a nie za zobrazenie. www.etarget.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Aldax SPV100 oprava

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Sabone
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.12.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: So 15.10.11 16:44Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahoj, asi pred rokom som si zohnal tento zosík. Bol v subwooferi, lenže daako nefungoval. Vyhadzoval stale poistky. Zobral som ju k jednemu chlapikovy do servisu ale uz tam je 3/4 roka a neni schopný ho opraviť. Našiel by sa tu niekto kto by to bol ochotný opraviť? Samozrejme by som náklady na dopravu, peniaze na opravu poslal. Nemám k tomu ale schému, takže iba niekto kto to vie fakt spraviť.Dôvod nefunkčnosti neviem nakoľko ja sa do toho nejako nevyznám
Dik

MB:ASUS P5G41T-M/USB3 ; CPU:Intel Core2Quad Q6600 @3.0 GHz ; CPU COOLER:Arctic Freezer Pro 7 ; RAM:A-DATA 2x2GB DDR3 2000MHz Gaming Series ; GPU:Ati HD5770 Vapor-X ; PSU:be quiet! Dark Power Pro 650W ; HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Blue 320GB ; Case:Chieftec LBX-03 B-B-B ; Fan:6x Arctic Fan Blue Led

Notebook:Toshiba Satellite P200-13Z

Sound: Pioneer VSX 516 + Magnat Quantum 505 + I.Q TED 201 High-end Surround + Visaton SUB T-25.50 with Aldax SPV100 + Sennheiser HD 515
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď